fbq
Uutiset
07.05.2019 10:33
Teksti: Mariama bah|Kuvat: fabian björk
jessica ruokola
Huh! Näin viekoittelevasti Miss Helsinki -Jessica poseeraa Playboylle - katso maistiaiset seksiä tihkuvasta kuvasarjasta!
Uutiset
07.05.2019 10:33
Teksti: Mariama bah|Kuvat: fabian björk

Miss Helsinki -kisasta tuttu Jessica Ruokola poseeraa toistamiseen Portugalin Playboylle. 

Kuvausten tuloksiin pääsee kurkistamaan sosiaalisessa mediassa, kun Jessica julkaisi seksiä tihkuvia maistiaisia.

Lue lisää: Missikaunotar Jessica Ruokola poseeraa jälleen alasti uusissa Playboy-kuvissa: ”Riisuutuminen tuntui luonnolliselta!”

- Minulla on kunnia olla jo toistamiseen Portugalin Playboyn kuukauden Playmate. Olen niin kiitollinen! Pyydän jo etukäteen anteeksi, että aion tukkia näillä kuvilla uutisvirtanne. 

Kuten ensimmäisellä kerralla, Jessica poseeraa Bernand Coelhon valokuvissa alastonta vartaloaan korostaen. Sosiaalisen median sääntöjen mukaan, osa valokuvista on jouduttu sensuroimaan.

Kihlat ja muutto Espanjaan

Jessica löysi elämänsä rakkauden vuosi sitten kesällä. Kihloihin Jessica ja Max-rakas menivät talven aikana.

Kosinta tapahtui Barcelonassa, jossa Jessica on ravannut aina siitä lähtien kun parin liekki leimahti. Max nimittäin asuu Espanjassa, jonne myös Jessica muutti aikaisemmin tänä vuonna. 

- Kosinta tapahtui täällä kotona Barcelonassa. Maxilla oli vapaapäivä ja vietettiin kiva ja rauhallinen ilta yhdessä. Käytiin katsomassa jotain paikallista rock-konserttia, ja kun tultiin kotiin istuin sängyn reunalle ottamaan kenkiä pois. Kun käännyin, niin Max katsoi minua toiselta puolelta sänkyä, sormusrasia kädessä.  Uskon, että Max odotti koko illan oikeata hetkeä. Varsinaista polvistumista ei tapahtunut, mutta hyvä niin, koska ellen olisi ollut istumassa, olisin varmaan pudonnut jaloiltani, rakastunut Jessica kertoi Seiskalle pian kihlauksen jälkeen.