fbq
Uutiset
24.10.2020 08:24
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto
Elina Gustafsson
Hotellivieraiden kulmakarvat kohoilivat! Nyrkkeilijä Elina Gustafsson aamiaisella punapäisen kaunottaren kanssa - "Syntisen punaista huulipunaakin"
Uutiset
24.10.2020 08:24
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson pelmahti Helsingissä Lapland Hotels Bulervardissa aamupalalle tuntemattoman kaunottaren kanssa.

– Seuralainen oli suorastaan tyrmäävän kaunis punatukkainen nainen, jolla oli syntisen punaista huulipunaakin. He saapuivat paikalle kikattaen ja pyysivät henkilökunnalta kasvisvaihtoehtoja munakkaan täytteeksi. Kerättyään mieleisensä setit aamupalatarjonnasta kaksikko siirtyi rauhalliseen sivupöytään pois muiden silmistä, naapuripöydän hotellivieras juoruaa.

Seiskan tavoittama salamyhkäinen Elina hymähteli näköhavainnoille huvittuneesti muttei ollut halukas kommentoimaan tapausta.

Lue myös: Nyrkkeilijä Elina Gustafsson poseerasi alasti Emmi-rakkaansa kanssa: Sait minut avautumaan täysin – kuvat!

Ero kihlatusta

Elina paljasti toukokuussa Instagram-tilillään muuttaneensa pääkaupunkiseudulle. Samalla hän kertoi seuraajilleen eronneessa kihlatustaan Emmistä.

Ps. Olemme eronneet Emmin kanssa minun tahdostani. En aio kommentoida asiaa enempää nyt enkä koskaan, nyrkkeilijä kirjoitti keväällä Instagramissa.

Lue lisää: Ero! Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Emmi-rakas purkivat kihlauksensa: "Olemme eronneet Emmin kanssa minun tahdostani"

Elina ja Emmi edustivat Linnan juhlissa vuonna 2018.
Elina ja Emmi edustivat Linnan juhlissa vuonna 2018.

 

Pari viikkoa erouutisen jälkeen ex-kihlattu Emmi avasi sanasen arkkunsa jätetyksi tulemisesta.

Mun sydän on rikki. Onneksi ankkurinani ovat toimineet lapseni ja usko. Arki ei pysähdy, vaikka olisi kuinka palasina. Ja kiitos rakkaat ystäväni että olette. Te jotka ootte kuunnelleet puhelimessa päivittäin tuntikausia epäuskoa, romahtamista, itkua, syvää petetyksi tuloa ja surun murtamaa väsymystä: kun on pitänyt pakottaa lusikka suuhun että saa jotakin kurkusta alas, vaikka oikeasti olisi halunnut vain jäädä auton alle, Emmi kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue lisää: Raastava erotilitys: nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ex-kihlattu Emmi Asikainen avautuu kipeästi jätetyksi tulemisesta - "Mun sydän on rikki"

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.