fbq
Uutiset
19.05.2020 09:59
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Elina Gustafsson ja Emmi Asikainen
Raastava erotilitys: nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ex-kihlattu Emmi Asikainen avautuu kipeästi jätetyksi tulemisesta - "Mun sydän on rikki"
Uutiset
19.05.2020 09:59
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Nyrkkeilyn arvokisamitalisti Elina Gustafsson kertoi kaksi viikkoa yllättäen Instagram-tilillään, että hän on eronnut kihlatustaan Emmi Asikaisesta.

Elina paljasti eron Instagram-päivityksessään, jossa hän kertoi myös muuttaneensa pääkaupunkiseudulle.

- Ps. Olemme eronneet Emmin kanssa minun tahdostani. En aio kommentoida asiaa enempää nyt enkä koskaan, Elina kirjoitti päivityksensä lopuksi.

Lue lisää: Ero! Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Emmi-rakas purkivat kihlauksensa: "Olemme eronneet Emmin kanssa minun tahdostani"

"Pommi, mitä en ikinä olisi uskonut"

Nyt Elinan ex-kihlattu Emmi on avannut sanaisen arkkunsa pariskunnan erosta. Kuukauden verran hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa pitänyt Emmi purkaa tuntojaan Instagramissa raastavasti. 

- Pitkästä aikaa täällä: Syy hiljaisuuteen ja vetäytymiseen on ollut shokki, jota jouduin hyvin yllättäen käymään läpi. Elämääni pudotettiin kaiken yleisen koronakriiseilyn keskellä sellainen pommi, mitä _en_ikinä_ olisi uskonut tässä kohtaa. Ero Emmi kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥀 . Pitkästä aikaa täällä: Syy hiljaisuuteen ja vetäytymiseen on ollut shokki, jota jouduin hyvin yllättäen käymään läpi. Elämääni pudotettiin kaiken yleisen koronakriiseilyn keskellä sellainen pommi, mitä _en_ikinä_ olisi uskonut tässä kohtaa. Ero. Muut osa-alueet olivatkin jo menneet uusiksi, ja nyt tämä: Ainoa mistä olin ollut varma, että luja perusta pysyy tukevasti ja meidän vahva rakkaus kantaa, läpi kaikkien vaiheiden. Tietysti.🤍 Onhan tämä rakkaustarina ollut aivan uskomattoman ihana, eeppinen ja voimakas. Kaiken kun piti olla hyvin? . Olen ennenkin maininnut rakkauden yhteydessä miten tärkeää on puhua. Ehkä olisi pitänyt painottaa että: Kaikesta. . Haluan sanoa jälleen että, puhukaa. Älkää pitäkö todellisia tunteitanne salassa vaan näyttäkää ne. Ajoissa. Olkaa peilejä toisillenne, yhä uudelleen. Sillä mikään ei ole pahempaa kuin epätietoisuus. Jos et osaa puhua tunteista, opettele. Avaa suusi ja sanoita ajatuksesi lauseiksi. Jos puhuminen on vaikeaa, kirjoita vaikka kirje. Pidä rakkaasi ajan tasalla, missä mennään. Älä pimitä, katkeroidu ja käy asioita läpi alusta loppuun yksin, parisuhteessa on syystäkin kaksi ihmistä. Jaa asiasi ennen kuin viimeinenkin toivon kipinä sammuu, älä oleta ettei toinen kestä kuulla ja ymmärtää ajatuksiasi. Luota. . Mun sydän on rikki. Onneksi ankkurinani ovat toimineet lapseni ja usko. Arki ei pysähdy, vaikka olisi kuinka palasina. Ja kiitos rakkaat ystäväni että olette🤍 -te jotka ootte kuunnelleet puhelimessa päivittäin tuntikausia epäuskoa, romahtamista, itkua, syvää petetyksi tuloa ja surun murtamaa väsymystä: kun on pitänyt pakottaa lusikka suuhun että saa jotakin kurkusta alas, vaikka oikeasti olisi halunnut vain jäädä auton alle. -Jätetyksi tulo tekee helvetin kipeää. . Haluan aina uskoa että kaikella on tarkoitus, tämän tarkoitus ja tarinan loppu on mulle vielä hyvin epäselvä. Jos rakastaa valtavasti, on vaikea lakata rakastamasta. Tie tuntemattomiin paikkoihin kulkee tuntemattomien maisemien kautta. Ainoa mitä voin tehdä, on hengittää, odottaa ja luottaa prosessiin. Kartta ilmestyy aikanaan. Paraneminen saapuu aikanaan. -Kiitos rakkaudesta🤍 . ”Kadottaessaan hitauden ihminen kadottaa sielunsa.”– Tommy Hellsten

Henkilön Emmi Asikainen (@emerendia) jakama julkaisu

- Muut osa-alueet olivatkin jo menneet uusiksi, ja nyt tämä: Ainoa mistä olin ollut varma, että luja perusta pysyy tukevasti ja meidän vahva rakkaus kantaa, läpi kaikkien vaiheiden. Tietysti. Onhan tämä rakkaustarina ollut aivan uskomattoman ihana, eeppinen ja voimakas. Kaiken kun piti olla hyvin?

Katso myös: Mikä rantakroppa! Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja kaunis Emmi-rakas lemmenlomailivat Malediivien helteessä – kuvat!

Emmi käy päivityksessään läpi parisuhdetta ja sen haasteita.

- Olen ennenkin maininnut rakkauden yhteydessä miten tärkeää on puhua. Ehkä olisi pitänyt painottaa että: Kaikesta. Haluan sanoa jälleen, että puhukaa.

- Älkää pitäkö todellisia tunteitanne salassa vaan näyttäkää ne. Ajoissa. Olkaa peilejä toisillenne, yhä uudelleen. Sillä mikään ei ole pahempaa kuin epätietoisuus. Jos et osaa puhua tunteista, opettele. Avaa suusi ja sanoita ajatuksesi lauseiksi. Jos puhuminen on vaikeaa, kirjoita vaikka kirje. Pidä rakkaasi ajan tasalla, missä mennään. Älä pimitä, katkeroidu ja käy asioita läpi alusta loppuun yksin, parisuhteessa on syystäkin kaksi ihmistä. Jaa asiasi ennen kuin viimeinenkin toivon kipinä sammuu, älä oleta ettei toinen kestä kuulla ja ymmärtää ajatuksiasi. Luota.

"Jätetyksi tulo tekee helvetin kipeää"

Pitkässä päivityksessä Emmi paljastaa, että on vielä toipumisvaiheessa erosta.

- Mun sydän on rikki. Onneksi ankkurinani ovat toimineet lapseni ja usko. Arki ei pysähdy, vaikka olisi kuinka palasina.
Ja kiitos rakkaat ystäväni että olette. Te jotka ootte kuunnelleet puhelimessa päivittäin tuntikausia epäuskoa, romahtamista, itkua, syvää petetyksi tuloa ja surun murtamaa väsymystä: kun on pitänyt pakottaa lusikka suuhun että saa jotakin kurkusta alas, vaikka oikeasti olisi halunnut vain jäädä auton alle.

- Jätetyksi tulo tekee helvetin kipeää.

Elina Gustafsson ja Emmi Asikainen edustivat yhdessä Linnan juhlissa 2018.
Elina Gustafsson ja Emmi Asikainen edustivat yhdessä Linnan juhlissa 2018.

"Kiitos rakkaudesta"

Emmi sanoo, ettei vielä ymmärrä, miksi Elina päätti jättää hänet, mutta hän uskoo, että kaikella on tarkoitus.

- Jos rakastaa valtavasti, on vaikea lakata rakastamasta. Tie tuntemattomiin paikkoihin kulkee tuntemattomien maisemien kautta. Ainoa mitä voin tehdä, on hengittää, odottaa ja luottaa prosessiin. Kartta ilmestyy aikanaan. Paraneminen saapuu aikanaan. Kiitos rakkaudesta.

Lue myös: Näin urheilijatähti Elina Gustafssonin ja Emmi-rakkaan suhde alkoi: "Pidättelin aika pitkään tunteitani"

Lopuksi Emmi siteeraa kirjailija Tommy Hellsteniä:

- ”Kadottaessaan hitauden ihminen kadottaa sielunsa”, Emmi kirjoittaa.

Elina ja Emmi menivät kihloihin viime vuonna. He tapasivat toisensa vuonna 2017 Emmin ottaessa nyrkkeilytähteen yhteyttä Snapchat-palvelun kautta. Pariskunnan suhde lähti ensin käyntiin ystävyytenä, mutta syventyi sitten rakkaudeksi.

Elina tavoittelee yhä paikkaa ensi vuoden Tokion olympialaisiin. Tähän mennessä olympiapaikka ei ole karsintakilpailuista auennut.