Uutiset

Hollywood-tähti Suomessa! Pako-sarjan Robert Knepper seikkaili huonekaluliikkeessä!

14.06.2020 08:32

Pako-televisiosarjasta tuttu Hollywood-tähti Robert Knepper, 60, bongattiin Presidentti-hotellista Helsingistä.

Paikalle kiirehtinyt Seiskan paparazzi havaitsi, että Knepper oli saapunut Suomeen Tori-vaimonsa kanssa.

Lue myös: Paparazzikuvat Seiskassa! Mika Salo ja Hollywood-tähti yllättivät Helsingissä!

Kaksikko kierteli katuja matalaa profiilia pitäen, ja Robert kulki lippalakki syvällä silmillään. Useat ohikulkijat loivat Robertin suuntaan uteliaita katseita, sillä näyttelijän persoonalliset kasvot muistetaan. Hänen roolinsa Theodore ”T-Bag” Bagwellinna Pako-sarjassa oli hyvin mieleenpainuva.

Pako-sarja sai myös Suomessa valtavan suosion. Robert (vas.) oli vankilasarjassa todellinen pahis. Päätähti Wentworth Miller (toinen oikealta) esitti Michael Scofieldiä.
Pako-sarja sai myös Suomessa valtavan suosion. Robert (vas.) oli vankilasarjassa todellinen pahis. Päätähti Wentworth Miller (toinen oikealta) esitti Michael Scofieldiä.

Seikkaili Ikeassa

Robertin Suomen-vierailun syytä ei tiedetä, mutta näyttelijä vaikuttaa olevan pidemmällä käynnillä, koska hänestä on lukuisia havaintoja.

Lue myös: Mika Salo isännöi Pako-tv-sarjan Robert Knepperin vierailua Helsingissä – pitkä illallinen huippukokin ravintolassa!

Lauantaina hän kävi muun muassa veneilemässä Helsingin edustalla. Sunnuntaina Robert puolestaan bongattiin Espoon Ikeasta.

Silminnäkijöiden mukaan tähti herätti ruotsalaiskaupassa huomiota.

– Robert osti sohvan, muttei saanut sitä mahtumaan autoonsa. Hän purki sohvan pakkauksen, ja sohvan autoon osa kerrallaan. Pahvit Robert palautti Ikean asiakaspalveluun, paikalla ollut Seiskan lukija kertoo.

Lue lisää ja katso kuvat Robertin seikkailuista Suomessa Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:All Over Press ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!