Hyppää pääsisältöön
Hjallis Harkimo

Hjallis Harkimo paljastaa uutuuskirjassaan – sai kokoomuspomolta rajun viestin: ”Rukoilen, ettet elä enää seuraaviin vaaleihin!”

Kokoomuksesta eronnut Hjallis Harkimo paljastaa uutuuskirjassaan, millaisen ryöpytyksen kokoomuksesta eroaminen aiheutti.

Hjallis ilmoitti huhtikuussa jättävänsä kokoomuksen ja perustavansa sitoutumattoman Liike Nyt -kansanliikkeen. Hän kertoo uudessa Suoraan sanottuna -kirjassaan pelänneensä puolueesta eroamista. Hjalliksen mukaan poliittiset puolueet ovat kuin uskonlahkoja, joista ei niin vain lähdetä.

Lahkosta lähtenyttä ei tietenkään jätetä rauhaan, vaan pyritään mustamaalaamaan tämän uusi elämä. Esimerkiksi aina kun jossain on kirjoitettu minusta jotain negatiivista, joku kokoomuslainen jakaa sen Twitterissä ja toiset kokoomuslaiset tykkäävät siitä, Hjallis kertoo kirjassaan.

Lue myös: Hjallis Harkimolla ja Mikael Jungnerilla salattu neuvottelu poliittisesta liikkeestä: mukana myös Jenni Vartiainen - ”Kova vääntö porukalla oli!”

 

Raju viesti entiseltä puoluetoverilta

Hjallis paljastaa saaneensa Myrskylän kokoomuksen puheenjohtajalta järkyttävän viestin eroilmoituksensa jälkeen.

Puheenjohtaja kirjoitti minulle näin: ”Olen järkyttynyt eroamisestasi Kokoomuksesta ja halveksin nyt jopa kaikkia jonninjoutavia saavutuksiasi. Sinä siis yrität hajottaa itsekkyydessäsi kaiken sen 1987 vaaleista asti saavuttamamme Kokoomuksen tuloksen, hajotat oikeiston ja suot taas kommunisteille ja sosialisteille vaalivoiton. Olet todella itsekkyydessäsi perkeleen kasvatti. Rukoilen, ettet elä enää seuraaviin vaaleihin!”

Lue myös: Hjallis Harkimo perusti poliittisen liikeen – keksi nimen tv-sarjasta?!

Suoraan sanottuna -kirja julkaistiin tänään maanantaina (10.9.).


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!