fbq
Uutiset
29.09.2017 12:57
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti
Katariina Souri
Katariina Souri muistelee Seiskalle: Tällaista Playboyn kuvauksissa oli - kumoaa yhden suuren harhaluulon!
Uutiset
29.09.2017 12:57
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti

Taiteilija Katariina Souri poseerasi Playboy-lehdessä vuonna 1988.

Playboy-moguli Hugh Hefner on kuollut

Katariina muistelee kuvauksiaan Seiskalle lämmöllä. Hänen mukaansa Playboy hoiti asiat enemmän kuin hyvin.

− Kuvaukset sujuivat loistavasti. Minua kohdeltiin todella hyvin, ja koko työryhmä piti minusta hyvää huolta. Mallien hyvinvointi oli tärkeä asia, Katariina muisteli Seiskalle.

Katariina asui kuvausmatkansa ajan keskiviikkona edesmenneen Hugh Hefnerin Playboy-kartanossa. Voisi kuvitella, että Playboy-lehden maailma on täynnä hohdokkaita juhlia, mutta Katariinan mukaan totuus on aivan toisenlainen.

LUE: Katariina Souri Seiskalle: Tällainen Hugh Hefner oli oikeasti! 

− Mallien ei haluttu käyvän hirveästi yökerhoissa. Jos halusimme shoppailemaan, oma autonkuljettajamme vei meidät haluamaamme paikkaan ja toi sen jälkeen takaisin kartanolle. Katsoin Playboy-kartanossa paljon elokuvia. Kävi siellä myös jonkin verran vieraita illallisilla ja elokuvailloissa.

Katariinalla on oma Playboy-lehtensä yhä tallessa.

− Se on jossain laatikossa. Minulla on muutama lehti itselläni ja joitain koekuvia. Ei tuo Playboy ole minulle sellainen asia, johon palaan säännöllisin väliajoin, mutta siitä jäi hienoja muistoja.

KUVAT: Näin rohkeasti Linda Lampenius poseerasi Playboyssa: Hugh Hefner kehui kuvia lehden historian upeimmiksi – katso!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »