Hyppää pääsisältöön
Katri Helena oli lopettaa uransa 20 vuotta sitten.

Hirvikolari säikäytti! Katri Helena oli lopettaa keikkailun 20 vuotta sitten!

Katri Helenan elämä oli lähellä päättyä kesällä 1998, kun rakastettu laulaja oli matkalla Jyväskylästä Hämeenkyröön. Matka sujui rattoisasti silloisen aviomiehen Panu Rajalan kanssa, kunnes hirvi osui auton tielle.

Täysikasvuinen eläin törmäsi suoraan Katri Helenan Volvon konepeltiin ja sai aikaan pahaa jälkeä. Kovassa rytäkässä tuulilasi meni palasiksi ja auto päätyi lunastuskuntoon.

Lue myös: Tällä autolla legendaarinen Katri Helena kurvailee - kuva!

Helpotuksekseen Katri ja Panu säästyivät vakavilta vammoilta, ja he selvisivät kolarista säikähdyksellä. Panu kiitteli tuuria, sillä tilanteessa olisi voinut käydä hyvin pahasti, jos auto olisi törmäyksen seurauksena lähtenyt heittelehtimään ja päätynyt ojaan tai puuhun. Silloin olisi henki ollut hiuskarvan varassa.

 

SEISKA 25/1998 Katri Helena joutui ikävään hirvikolariin 20 vuotta sitten.
SEISKA 25/1998 Katri Helena joutui ikävään hirvikolariin 20 vuotta sitten.

 

Lue myös: Laulajalegenda Matti Esko pettyi: Yhteistyö Katri Helenan kanssa peruuntui! ”Olen syvästi pahoillani”

Parkkisakot toukokuussa

Katri on ilmeisesti vakuuttunut Volvojen turvallisuudesta, sillä hänen nykyisenä menopelinään on vuoden 2011 Volvo XC60. Epäonnea autoilussa Katrilla on ollut tänäkin vuonna, sillä hän sai parkkisakot toukokuussa.

Lue myös: Voihan rähmä! Katri Helena sai sakot: tuulilasissa ikävä yllätys – kuvat!

Katri Helena paljasti jo hirvikolarin jälkeen miettivänsä laulu-urasta luopumista, mutta hän ei ole faniensa iloksi siirtynyt eläkkeelle, vaan iskelmälegenda keikkailee tänäkin kesänä.


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!