fbq
Uutiset
16.10.2020 19:01
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Seiskan arkisto
Aino-Kaisa Saarinen
Hiihtolegenda Aino-Kaisa Saarinen kohuttujen potkujen jälkeen: Ei vaikuttanut elämääni!
Uutiset
16.10.2020 19:01
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Seiskan arkisto

Hiihtolegenda Aino-Kaisa Saarinen, 41, toimi Salpausselän kisojen pääsihteerinä kaksi vuotta. Hän sanoo olevansa huojentunut, kun hänet viime kesänä erotettiin tehtävästään.

– Elämänmuutos ei ole juurikaan vaikuttanut elämääni. Tosin voin tehdä kaikki nykyiset työni kotoa, Aino-Kaisa kertoo.

Lue myös: Tyrmäävä tanssikuningatar! TTK-tuomari Jorma Uotinen hämmästyi Aino-Kaisa Saarisen uskomattomasta vartalosta – kuvat! ”Ihastuin jo hänen sääriinsä”

Hän ei ole ehtinyt miettiä uusia työkuvioita. Kyselyitä on toki tullut.

– En ole hakenut aktiivisesti töitä, ja olen positiivisesti yllättynyt yhteydenotoista. En vain osaa sanoa kovinkaan tarkkaan, mitä haluaisin tehdä. Nautin nyt, että voin olla hetken aikaa ihan rauhassa.

– Minulle oli tärkeää hankkia urheilu-uran jälkeen uusi ammatti-identiteetti, Aino-Kaisa kertoo.
– Minulle oli tärkeää hankkia urheilu-uran jälkeen uusi ammatti-identiteetti, Aino-Kaisa kertoo.

Lue myös: Aino-Kaisa Saarisen hirmulihakset käänsivät katseita linnassa - kuva!

Elämää ladun ulkopuolella

Aino-Kaisan elämässä on tapahtunut suuria muutoksia lyhyessä ajassa. Hän sai esikoisensa puolisonsa, ex-koripalloilija Tom Gustafssonin, 44, kanssa muutama vuosi sitten.

Keväällä 2018 hän lopetti urheilu-uransa.

– Olin sinut lopettamisen kanssa, vaikka se olikin iso elämänmuutos. Olen aina ollut sitä sorttia, että katson mieluummin eteen- kuin taaksepäin. Päätin itse, että nyt on aika keskittyä muuhunkin elämään.

Aino-Kaisalla ja ex-koripalloilija Tom Gustafssonilla on alle koulu- ikäinen tytär. – Hän on innostunut hiihtämisestä mutta saa itse aikanaan päättää, haluaako kilpaurheilijaksi.
Aino-Kaisalla ja ex-koripalloilija Tom Gustafssonilla on alle kouluikäinen tytär. – Hän on innostunut hiihtämisestä mutta saa itse aikanaan päättää, haluaako kilpaurheilijaksi.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »