Telkkari
Katso kuvat!

Tyrmäävä tanssikuningatar! TTK-tuomari Jorma Uotinen hämmästyi Aino-Kaisa Saarisen uskomattomasta vartalosta – kuvat! ”Ihastuin jo hänen sääriinsä”

14.08.2018 18:18

Kiiltävä parketti, kauniit iltapuvut ja vaikeat askelkuviot tekevät taas paluun sunnuntai-iltoihin, kun Tanssii tähtien kanssa jatkuu syyskuussa MTV3:lla. Kyseessä on jo suosikkisarjan 11. tuotantokausi.

– Odotan tätä joka vuosi. Olen saanut olla alusta asti mukana, joten olisin äärimmäisen pettynyt, jollei minua enää pyydettäisi mukaan! tanssituomari Jorma Uotinen parahtaa Seiskalle.

– On tosi energisoivaa mennä studioille sunnuntaisin, tuntea se kupliva innostus ja positiivinen jännitys. Saan sitä virtaa koko syksyksi, 10:ttä kertaa mukana oleva tuomarikollega Helena-Ahti Hallberg myhäilee.

KATSO: TÄSSÄ OVAT UUDET TANSSII TÄHTIEN KANSSA -KILPAILIJAT!

- Luulenpa, että monella kilpailijalla on kova kunnianhimo ja valtava voitontahto. Sellaisia piirteitä on paljastunut muistakin kuin urheilijoista, Jorma Uotinen sanoo Seiskalle. Vierellä tuomarikollega Helena Ahti-Hallberg.
- Luulenpa, että monella kilpailijalla on kova kunnianhimo ja valtava voitontahto. Sellaisia piirteitä on paljastunut muistakin kuin urheilijoista, Jorma Uotinen sanoo Seiskalle. Vierellä tuomarikollega Helena Ahti-Hallberg.

Jorma, Helena ja Jukka Haapalainen muodostavat tuomaristokolmikon. Myös juontajina nähdään tutu kasvot – Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi – mutta kaikki 10 kilpailijaa ovat tietysti jälleen uusia.

Kuten Seiska jo aiemmin uutisoi, mukana nähdään kansanedustaja Jaana Pelkonen, nyrkkeilijä Edis Tatli, ex-tangokuningatar Marita Taavitsainen, meteorologi Pekka Pouta, tubettaja Tuure Boelius, radiopersoona Aki Linnanahde, juontaja Marja Hintikka, näyttelijä Hannes Suominen, Miss Suomi 2013 Lotta Näkyvä ja ex-hiihtokuningatar Aino-Kaisa Saarinen.

LUE: Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailusta poistuu yksi tuomari! 

– Tällä kertaa ei yhtään tiedä, minkälaisia kasvutarinoita tässä kehittyy. Meille tuomareille kaikkein mielenkiintoisinta antia on nähdä, miten parit kehittyvät viikko viikolta. Sieltä saattaa tulla aikamoisia helmiä, Helena aprikoi.

– Ja yllätyksiä! Jorma huudahtaa väliin.

– Tämä on todella, todella paljon mielenkiintoa herättävä kattaus. Olin joistakin kilpailijavalinnoista oikein positiivisesti yllättynyt.

LUE MYÖS: MARKO BJÖRS KIELTÄYTYI TANSSII TÄHTIEN KANSSA -OHJELMASTA – PALJASTAA NYT SYYN PÄÄTÖKSELLEEN!

Tanssii Tähtien Kanssa nähdään MTV3:lla syyskuussa 2018.

Jorma sanoo olevansa tyytyväinen siihen, että ohjelmassa nähdään nyrkkeilijä.

– Se on hienoa. Olen myös koko ohjelman ajan toivonut naishiihtäjää. Alkuvuosina toivoin aina, että Marja-Liisa Kirvesniemi olisi ollut mukana, ja nyt meillä on Aina-Kaisa Saarinen. Ihastuin jo hänen sääriinsä!

Helena uskoo juuri Ediksen ja Aino-Kaisan olevan vahvoilla vaativassa tanssikilpailussa.

– Heidän urheilutaustastaan on ehdottomasti hyötyä treeneistä palautumiseen. Tosiasia kuitenkin on, että tässä käytetään vähän eri lihaksia kuin heidän lajeissaan. Jokainen laji on vähän erilainen ja rasittaa eri lihasryhmiä.

Hiihdon maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen ja tanssiparinsa Jurijs Trosenko.
Hiihdon maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen ja tanssiparinsa Jurijs Trosenko.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen MTV3-kanavalla ja Katsomossa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja & Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!