Krista Pärmäkoski avautuu yhteistreeneistään Antti Tuiskun kanssa.

Hiihtäjä yllättyi popparin teräksisestä fysiikasta! Krista Pärmäkoski avautuu yhteistreeneistä: Antti Tuisku nöyryytti minua!

08.12.2019 12:03

Suomen naishiihdon ykkösnimi Krista Pärmäkoski, 28, ja poptähti Antti Tuisku, 35, päättivät hiljattain lyödä harjoitushynttyyt yhteen.

– Tutustuin Anttiin alun perin managerini kautta. Suuntasin huhtikuussa pyöräleirille Espanjaan, jossa treenasimme Antin kanssa yhdessä. Sitten meillä olikin niin hauskaa, että päätimme alkaa pitää yhteyttä. Siitä se vaan sitten lähti, Krista kertoo Seiskalle Rukalla.

Lue lisää: Hiihtäjä Krista Pärmäkoski Seiskalle: Treenaan Antti Tuiskun kanssa!

Antti on kunnossa

Pelkkää hassuttelua leireily ei toki ollut. Huippuhiihtäjä paljastaa yllättyneensä siitä, miten teräksinen fysiikka liikunta-alan ammattitutkinnon suorittaneella Antilla onkaan.

– Hän on kyllä kovassa kunnossa. Hyvin pystyimme tekemään harjoituksia yhdessä.

– Itse asiassa hän nöyryytti minua täysin kevään pyöräleirillä. Ikinä ei ole reisi suoristunut pyörälenkillä, mutta siellä kävi niin. Lupasin Antille olevani elokuussa paremmassa kunnossa ja että silloin tilanne olisi toisinpäin. Ja niinhän se onneksi olikin, Krista nauraa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!