Uutiset

Henna Peltonen joutui keskelle uusnatsien mellakkaa: ”Ihmiset huusi ja kävi toistensa kimppuun” - kolme vietiin sairaalaan!

12.03.2018 09:45

Mallina, tanssijana ja fitnesskilpailijana tunnettu kohukaunotar Henna Peltonen oli viikonloppuna Tukholmassa. Henna avautui Instagram-päivityksessään dramaattisista tapahtumista, joiden keskelle hän joutui tahtomattaan.

Eilen Tukholmassa kun astuttiin vaateliikkeestä ulos, oli edessämme kadulla käynnissä mellakka. Ihmiset huusi ja kävi toistensa kimppuun ja nopeasti poliiseja riensi paikalle ja juoksi pamppujen kanssa iskemään ihmisiä maahan, Henna kirjoittaa Instagramissa.

Uusnatsien ja vasemmiston yhteenotto

Useiden ruotsalaismedioiden mukaan uusnatseista koostuvan Pohjoismaisen vastarintaliikkeen NMR:n kannattajat ja heitä vastustavat vasemmistolaiset ryhmittymät ottivat rajusti yhteen Tukholman keskustassa lauantaina (10.3.) iltapäivällä.

SVT:n mukaan poliisit ottivat mellakan seurauksena kiinni yhdeksän henkilöä, joista kaksi pidätettiin.

Kuin toimintaelokuva

Hetken tuntui kuin olisi katsellut toimintaelokuvaa ja hetken kävi mielessä mihin suuntaan on turvallista ottaa seuraavat askeleet, Henna kirjoitti kokemuksistaan.

Henna kertoi myös, että mellakan seurauksena kolme ihmistä vietiin sairaalaan.

Miks maailma ei vaan vois olla turvallinen paikka missä kaikki olis hyviä toisilleen eikä kukaan haluais satuttaa toisia, Henna pohti maailman pahuutta.

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Ari Lahti ja Instagram
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!