Hyppää pääsisältöön
Henna Peltonen joutui mellakan keskelle.

Henna Peltonen joutui keskelle uusnatsien mellakkaa: ”Ihmiset huusi ja kävi toistensa kimppuun” - kolme vietiin sairaalaan!

Mallina, tanssijana ja fitnesskilpailijana tunnettu kohukaunotar Henna Peltonen oli viikonloppuna Tukholmassa. Henna avautui Instagram-päivityksessään dramaattisista tapahtumista, joiden keskelle hän joutui tahtomattaan.

Lue myös: Vau! Henna Peltonen keikistelee auton konepellillä superseksikkäässä nahka-asussa! Katso video!

Eilen Tukholmassa kun astuttiin vaateliikkeestä ulos, oli edessämme kadulla käynnissä mellakka. Ihmiset huusi ja kävi toistensa kimppuun ja nopeasti poliiseja riensi paikalle ja juoksi pamppujen kanssa iskemään ihmisiä maahan, Henna kirjoittaa Instagramissa.

Uusnatsien ja vasemmiston yhteenotto

Useiden ruotsalaismedioiden mukaan uusnatseista koostuvan Pohjoismaisen vastarintaliikkeen NMR:n kannattajat ja heitä vastustavat vasemmistolaiset ryhmittymät ottivat rajusti yhteen Tukholman keskustassa lauantaina (10.3.) iltapäivällä.

SVT:n mukaan poliisit ottivat mellakan seurauksena kiinni yhdeksän henkilöä, joista kaksi pidätettiin.

Lue myös: Henna Peltosen uusi aluevaltaus: Valmistun ensi kesänä!

Kuin toimintaelokuva

Hetken tuntui kuin olisi katsellut toimintaelokuvaa ja hetken kävi mielessä mihin suuntaan on turvallista ottaa seuraavat askeleet, Henna kirjoitti kokemuksistaan.

Henna kertoi myös, että mellakan seurauksena kolme ihmistä vietiin sairaalaan.

Miks maailma ei vaan vois olla turvallinen paikka missä kaikki olis hyviä toisilleen eikä kukaan haluais satuttaa toisia, Henna pohti maailman pahuutta.

Lue myös: Henna Peltonen avautuu blogissaan parisuhteestaan: kumppani harrasti seksiä muiden kanssa ja oli silti sairaalloisen mustasukkainen!

 


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Ari Lahti ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!