Henna Peltonen avautuu blogissaan parisuhteestaan: kumppani harrasti seksiä muiden kanssa ja oli silti sairaalloisen mustasukkainen!

Uutiset | 05.01.2018 10:59

Kohukaunotar Henna Peltonen kirjoittaa seksistä ja parisuhteesta blogissaan.

KATSO MYÖS: Hih, Henna ja Tauski Peltosen Jake-poika ja Yksin kotona -leffojen Kevin ovat kuin kaksi marjaa - katso hauska kuvapari! 

Hänen mukaansa seksi on tabu.

Siitä ei uskalleta ääneen puhua vaikka aihe kyllä kiinnostaa kaikkia, mutta siitä vain ”ei kuulu puhua”. Vaikka se on ihmisen perustarve, aiheesta vaietaan. Eletään aikakautta, jossa tuntuu olevan Ok harrastaa sitä jopa ventovieraiden kanssa, mutta ääneen aiheesta ei kuulu puhua! Itseäni kummastuttaa enemmän se, että voidaan suin päin hypätä sänkyyn lähes ventovieraan ihmisen kanssa, eikä siinä edes nähdä mitään ihmeellistä. Mutta jos mainitset ääneen sanan seksi, sinut leimataan heti vähintäänkin pervoksi.

Henna on tällä hetkellä sinkku, mutta hänen mukaansa seksiä tulisi olla parisuhteessa päivittäin.

Fitness urheilijana mietin sen myös urheilusuorituksena, tehokkaana tapana polttaa kaloreita. Mutta ennenkaikkea seksi lisää parisuhteen läheisyyttä ja kahden ihmisen välistä luottamusta. Seksistä puhuminen on parisuhteessa mielestäni erittäin tärkeää, sillä se on hyvin henkilökohtainen asia ja voikin olla, että tarpeet ja halut eivät kohtaa ja jos asiasta ei puhuta, mikään ei tule myöskään muuttumaan.

"Avoimet suhteet ovat kaukana rakkaudesta"

Toisessa blogipostauksessaan Henna pohtii parisuhteen rajoja. Hän ei voi ymmärtää, miksi joku haluaa elää avoimessa suhteessa, ja viittaa samalla entiseen kumppaniinsa.

Kumppanillani oli tarve hakea jatkuvasti jännitystä elämäänsä ja hänen puoleltaan suhde olikin ollut koko yhdessäolomme ajan hyvinkin avoin, mutta koko suhteemme ajan hän oli jopa sairaalloisen mustasukkainen minusta. Minulla ei saanut olla miespuolisia ystäviä eikä vieraat miehet saaneet edes katsoa minuun. Tänä päivänä tällainen käytös tuntuu olevan valitettavasti hyvin yleistä, että halutaan yksipuolisesti ja kumppaniltaan salassa pysyvä avoin suhde. Halutaan parisuhde, mutta samaan aikaan haetaan jännitystä muualta ja pelataan moniin suuntiin kuitenkin samaan aikaan kahliten toinen. Tästä syystä avoimet suhteet kuulostavat omaan korvaani hyvin vastenmielisiltä ja ovat mielestäni kaukana oikeasta rakkaudesta.

Henna on viime vuosina on-off -heilastellut rallikuski Juha Koljosen kanssa.

LUE LISÄÄ: Oho, mikä rakkausyllätys! Henna Peltonen palasi yhteen rallikuskiexänsä kanssa – takana riitaisa ero! 

Ennen Juhan tapaamista Henna on ollut naimisissa kohulaulaja Tauno "Tauski" Peltosen ja Daltonin veljeksistä tutun Lasse Koistisen kanssa.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!