fbq
Uutiset
12.06.2018 15:29
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti
Henna Kalinainen
Henna Kalinainen avautui lihavuuskommenteista blogissaan: ”Olen katsonut peiliin ja tiedostan asian!” - katso Hennan ruokapäiväkirja!
Uutiset
12.06.2018 15:29
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti

Kohujulkkis Henna Kalinainen kirjoitti blogissaan siitä, kuinka monet ihmiset ovat kommentoineet hänen painoaan. Hennan mukaan osa on suorastaan kauhistellut näkemäänsä.

Kyllähän minä olen katsonut peiliin ja tiedostan tämän asian. Siitä ei siis tarvitse erikseen huomauttaa, jos ette vielä sitä tienneet! Minulla ei tulisi pieneen mieleenkään kommentoida ikävästi toisen ulkonäköä, Henna kirjoitti.

Lue myös: Henna Kalinainen pahoinpiteli ex-miehensä keittiöveitsellä - tuomio tuli: liki kaksi vuotta ehdollista vankeutta ja tuhansien eurojen korvaukset!

Hän muistutti ihmisiä siitä, että ihmisen painon kommentoiminen on asiatonta, oli kyse yli- tai alipainosta.

Yhtä pahalta se tuntuu jos huomautellaan, että syö nyt naisparka jotain ja käynkö ostamassa sulle lihapiirakan tai pizzaa. Olen kokenut molemmat uskokaa tai älkää. Niin vanha kun sanonta onkin, pitää se edelleen paikkaansa: jos ei ole mitään hyvää sanottavaa niin pidä suusi kiinni.

Lue myös: Henna Kalinaisella todella paha huuliherpes - rajut kuvat! Ei herkille!

Kertoi ruokatottumuksistaan

Hennan mukaan monet kuvittelevat hänen syövän pikaruokaa ja karkkia päivittäin. Henna kertoo syövänsä hyvin tavallista kotiruokaa. Hän on syönyt viime aikoina erilaisia salaatteja, kanaa ja pastaa.

Tykkään ruoanlaitosta kotona. Yksin asuessa ongelmaksi usein muodostuu ruoan määrä. Teen aina 4 henkisen perheen annoksen verran ruokaa suunnilleen ja tavasta on vaikea päästä eroon. Ja inhoan ruokien pilaantumista kaappiin. Nykyään koitan olla maltillisempi ja annostella niin, että samaaa ruokaa syö pari päivää. Silloin kun olin tosi hoikassa kunnossa ja liikuin paljon, söin 4-5 kertaa päivässä. Nykyään syön kerran päivässä. Silloin kun olen juhlimassa en yleensä syö ollenkaan koska se unohtuu.

Kuvat ja selvitykset Hennan ruoka-annoksista löydät täältä.