Henna Kalinaisella todella paha huuliherpes - rajut kuvat! Ei herkille!

Henna Kalinaisella todella paha huuliherpes - rajut kuvat! Ei herkille!

15.03.2016 14:42

Tosi-tv-tähti Henna Kalinainen on kärsinyt sairauskierteestä viime viikkojen aikana. Ensin Henna oli petipotilaana viikon, kun kuume nousi 40 asteeseen. Sen jälkeen huuleen tuli herpes, joka lopulta levisi rajusti.

– Minulle on huulessa herpes, kuten suurimmalla osalla ihmisistä. Joillakin sen laukaisee esimerkiksi stressi, kun taas osalla se tulee jälkitautina sairauden jälkeen. Niin minullekin, Henna kertoo.

 

Pitkitti lääkäriin menemistä

Hennalla oli aluksi huulessa vain pieni näppylä, kun kuume hellitti.

– Minulla tulee aina huuliherpes, kun olen kipeä. Minulla on luonnostaan kuivat huulet ja revin huulista palasia irti koko ajan. Herpes ei päässyt koskaan paranemaan, koska revin ruven aina pois.

Henna pitkitti lääkäriin menemistä niin pitkään kuin mahdollista.

– Lopulta kun menin lääkäriin, minulla todettiin infektio koko suun alueella. Onneksi herpes ei ollut kuitenkaan levinnyt suun sisälle. Tämä ei ollut edes pahimmasta päästä, joten pelottava ajatella, miten pahasti herpes olisi voinut vielä levitä, Henna kauhistelee.

 

Kuvat Henna Kalinainen

 

Vaikea puhua

Henna sai viiden vuorokauden lääkekuurin.

– On ollut todella kivuliasta syödä ja puhua, sillä en saanut pahimmillaan edes suuta kiinni. Pussailu ei ole ensimmäisenä käynyt mielessä, Henna nauraa.

Henna on piilotellut rajun näköisiä huuliaan kaulahuivin avulla.

– Olisi pitänyt mennä aikaisemmin lääkäriin. Minun tapauksessa huulet paranevat normaaleiksi viikon tai kahden sisällä, Henna kertoo.

 

 

 

 

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!