Hyppää pääsisältöön
henna kalinainen vakavana

Henna Kalinainen: Haen exälleni lähestymiskieltoa - exä syyttää tapon yrityksestä!

Kohublondi Henna Kalinainen avautuu jälleen värikkäästä elämästään blogissaan.

LUE LISÄÄ: Henna Kalinaiselta tunteikas tilitys erosta, masennuksesta ja rajusta alkoholinkäytöstä: En jaksa enää taistella!

Henna kertoo ex-miehen piinanneen häntä eron jälkeen siinä määrin, että hän harkitsee menevänsä poliisin juttusille.

Hän siis tukkii mun jokaisen kanavan. Koittaa edelleen soitella, kärkkyy mun kotialueella ja kaikissa paikoissa missä mä käyn, lähettelee kirjeitä, kommentoi joka päivä blogiin(en julkaise enää), pistää muita ihmisiä sanansaattajiksi, tekee feikkiprofiileja facebookkiin että pääsee kyttäämään mua, solvaa mua somessa jne jne. Ja nyt on siis mennyt jo yli 3kk.

Tätäkään blogia mun ei koskaan pitänyt joutua kirjoittamaan, mutta viimeksi tänään heräsin siihen, että mulle on saapunut kirje!

Siinä hän kautta rantain koittaa kovasti vihjailla, että mä olisin syyllistynyt johonkin hänen pimeisiin hommiin Sveitsissä missä kävin hänen mukanaan.

Hennan tilityksen rivien välistä on luettavissa, että pariskunnan välit ovat niin tulehtuneet, että kumpikin osapuoli syyttää toisiaan milloin mistäkin.

On-off -suhteessa on nähty niin monta viinanhuuruista riitaa ja verilöylyä, ettei Henna itsekään ole varma tapahtumien oikeasta kulusta.

LUE MYÖS: Henna Kalinainen vahvisti parisuhteensa - taustalla hurja riita!

Henna Kalinainen ja Juha-rakas riehuivat hotellissa - Henna yritti varastaa matkakassan!

Henna Kalinaisen villi lemmenloma: hotellihuone hajalle, aurinkoa yläosattomissa!

Henna Kalinaisen dramaattinen ero: Pelkäsin koirani puolesta!

Yksinkertaisesti en voinut luottaa kaikkien J:n temppujen jälkeen häneen enää senttiäkään. Olihan jo tätä ennen hän vasaralla päättänyt hajottaa mun tietokoneen kun hän oli sen itse ostanut. Tämä verinen riita mun asunnollakin oli siitä, että tämä herra oli 3% humalassa sitä mieltä että hän voi hajottaa kaiken ja takavarikoi mun puhelimen ja alkoi paiskoa tavaroita. Loppu on historiaa ja siitä ehkä tavataan oikeudessa. Entäs sitten? Olen valmis ottamaan vastaan sen mitä tulee.

Ikinä ei ole ennen elämässäni tarvinnut ketään satuttaa ja tässäkään tapauksessa ei ole selvää kuka teki kenelle mitä. Tapahtumayönä molemmat oli erittäin vahvassa humalassa ja siinä on käyty ihan molempien osalta kamppailua missä lopulta herra J kuitenkin haavoittui.

Hän on valmistautunut myös itse menemään oikeuden eteen.

Kun erottiin niin tämä ah niin ihana ex-mies päätti, että hän tulee syyttämään mua tapon yrityksestä. Siitä vaan!

Lue koko Hennan blogitilitys täältä.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!