Henkka Hyppönen ja Jenni Pääskysaari kurvailivat Helsingissä tuliterällä öky-Mersulla – kuvat!

Uutiset | 01.05.2017 15:02

Seiskan paparazzi bongasi television tähtijuontajaparin Henkka Hyppösen, 44, ja Jenni Pääskysaaren, 41, hiljattain Helsingistä. Kyyhkyläiset tulivat vastaan Korkeavuorenkadulla tuliterällä Mercedes Benz GLC 350 e -ökyautolla.

Henkka Hyppönen ja Jenni Pääskysaari: valtava asunto Helsingin arvoalueella - kuva!

Pariskunta ei ollut autoa ilmeisesti vielä ostanut, vaan peltilehmä oli heillä todennäköisesti koeajossa. Menopelissä oli nimittäin koekilvet ja autokaupan logot kyljissä.
Rattia väänsi Henkka, joka selvästi otti ensituntumaa prameaan saksalaisautoon. Hän hypisteli hallintalaitteita liikennevaloissa kuin pikkupoika konsanaan.

henkka hypponen ja jenni pääskysaari uuden autonsa kanssa

Ladun auettua Henkka ei malttanut painaa kaasua maltilla, vaan Mersu katosi horisonttiin kaupungin kapeilla kaduilla. Länsiväylän alussa Henkka survaisi kaasun pohjaan, ja Mersu saavutti hetkessä maantienopeudet, joissa ei pysynyt perässä nopeusrajoituksia seuraamalla.

Henkka Hyppösellä ja Jenni Pääskysaarella menestysbisnes: kahden hulluus kannattaa!

henkka hypposen auto

Paparazzi bongasi Henkan vielä uudestaan samana päivänä kurvailemassa Mersulla yksin Helsingin Ullanlinnassa. Kaupat saattavat olla lähellä, sillä TraFin tietojen mukaan Henkka on luopunut hiljattain Audi Q7 -katumaasturistaan.

Hybridi

Mikäli Henkka ostaa Mersun, hänen pitää pulittaa noin 70 000 euroa. Auto on hybridi, joten veron osuus on houkuttelevan pieni eli vain noin 5 000 euroa.

Hinta kuitenkin nousee huomattavasti, jos Henkka haluaa valita autoonsa lisävarusteita. Vakiovarusteina kyseisessä Mersussa on kuitenkin muun muassa kevytmetallivanteet, parkkitutka ja led-ajovalot.

Teksti:panu hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!