Henkka Hyppösellä ja Jenni Pääskysaarella menestysbisnes: kahden hulluus kannattaa!

Uutiset | 10.12.2016 11:00

Henkka Hyppönen ja Jenni Pääskysaari ovat jo vuosia osoittaneet, että juontaminen on tuottoisa ammatti. Pariskunta on verotietojen perusteella tienannnut tahoillaan useina vuosina yli satatuhatta euroa.

Menestyvä aviopari näyttää pyrkivän maksimoimaan tuottonsa, sillä he perustivat kesällä 2014 yhteisen yrityksen. Folie á Deux Oy -nimellä kulkeva firma on tehnyt puolessatoista vuodessa voittoa  231 000 euroa liikevaihdon ollessa yhteensä 
710 000 euroa. Ei hassummin kahdelta lähinnä televisiosta tutulta henkilöltä.

Yhteinen mielenhäiriö

Yrityksen hauska, ranskankielinen  nimi tarkoittaa kahden hulluutta eli kollektiivista mielenhäiriötä. Psykiatrista ilmiötä mukailevan putiikin toimialoja ovat muun muassa juontajapalvelut, sisällöntuotanto, konsultointi, yritysvalmennus ja sijoitustoiminta.

On siis varsin todennäköistä, että yhtiön kautta kulkevat Henkan ja Jennin televisiotöistä maksettavat korvaukset. Jenni esiintyy parhaillaan MTV3:n Pitääkö olla huolissaan? -paneeliohjelmassa, ja Henkka nähtiin viimeksi Nelosen Hyvien ja huonojen uutisten puikoissa. 
Henkka on myös suosittu yritysvalmentaja ja kirjailija. Hän työskenteli pitkään Jari Sarasvuon perustaman Trainers' Housen luovana johtajana. Sittemmin hän on toiminut yrittäjänä useissa eri firmoissa.

Osingot säpissä

Puolentoista vuoden jälkeen Folie á Deux Oy:llä on jakokelpoisia varoja 218 000 euroa. Muhkeasta rahatilanteesta huolimatta yhtiön hallitus päätti, ettei se jaa vielä senttiäkään osinkoja omistajilleen.

Ylimääräiselle rahalle on tuskin tarvetta, sillä yhtiö maksoi viime vuonna henkilöstökuluja yhteensä 216 000 euroa. Verotietojenkin perusteella vaikuttaa siltä, että kolmilapsisen perheen ei tarvitse ruokakaupassa etsiä alennustarroja.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!