Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Vesa-Matti Loiri esiintyi kirjamessuilla.

Henkivartija talutti! Vesa-Matti Loiri aiheutti valtavan yleisöryntäyksen – paparazzikuvat!

Toissa lauantaina selvisi, että näyttelijä Vesa-Matti Loirin, 74, kansansuosio on yhä huippulukemissa. Vesku aiheutti Helsingin kirjamessuilla vieraille sekä järjestäjille harmaita hiuksia, sillä hänen saapumisensa esiintymislavalle synnytti todellisen yleisörynnistyksen.

Paine esiintymislavan lähellä oli niin kova, että monet kääntyivät harmistuneina kannoillaan, ennen kuin pääsivät kuulemaan Veskun mietteitä Loiri-elämäkertateoksestaan.

Vesku esiintyi lavalla rennosti. Harmaantunut mies väläytteli vähän väliä tuttua hymyäänkin.
Vesku esiintyi lavalla rennosti. Harmaantunut mies väläytteli vähän väliä tuttua hymyäänkin.

 

Lue myös: Seiska on seurannut Veskun vaiheita vuosikymmenten ajan - muistatko stripparikohun?

Kävely vaivalloista

Vesku tuotiin Messukeskukseen erikoisjärjestelyjen avulla. Valkoinen Bemari kurvasi erikoisreittiä pitkin talon pohjoiskulmalle, josta Vesku saatettiin suoraan esiintymislavan taakse.

Tähdellä oli mukana oma henkivartija, joka oli pukeutunut Veskun kanssa samanlaisiin pilotti-takkeihin. Raavas nuorukainen piti huolen myös siitä, että Veskun kävely sujui. Mies tuki näyttelijää, jonka askellus oli paikka paikoin varsin hapuilevaa. Vesku on kertonut, että diabetes on tuhonnut hänen jalkapohjansa.

Henkivartija talutti Veskun lavalle, koska näyttelijän askellus oli vaivalloista.
Henkivartija talutti Veskun lavalle, koska näyttelijän askellus oli vaivalloista.

 

Lue myös: Uutuuskirja: Jasper Pääkkönen auttoi korjaamaan Vesa-Matti Loirin ja Joonas-pojan tulehtuneet välit

Limusiini nouti kotiin

Hyvin sujuneen lavaesityksen jälkeen Vesku siirrettiin toiselle puolelle taloa nimikirjoitustilaisuuteen. Paikalle saapui sankka fanijoukko, joka muodosti pitkän, kiemurtelevan jonon Messukeskuksen sisälle. Veskulla meni lähemmäs kaksi tuntia laittaa nimmari jokaisen halukkaan kirjaan.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Anna-Maija Tuokko yhteistyöstään Vesa-Matti Loirin kanssa: ”Kyselin Veskulta naisseikkailuista!”

Tilaisuuden jälkeen Veskua tuli noutamaan Messukeskuksen huoltokäytävältä musta Mersun limusiini. Veskulla ei tuntunut olevan kiire kotiin, sillä hän tuprutteli tyytyväisenä pikkusikareita ja heitti ystäviensä kanssa rentoa läppää.

Vesku rentoutui huoltokäytävällä sikaria tuprutellen.
Vesku rentoutui huoltokäytävällä sikaria tuprutellen.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Panu Hörkkö

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!