fbqHengenlähtö oli lähellä! Kirjailija Juha Vuorinen muistelee 25 vuoden takaista hurjaa kolariaan – pysäyttävä kuva onnettomuuspaikalta: "Luistelin hiekkarekan eteen" | Seiska
Katso kuva!
juha vuorinen

Hengenlähtö oli lähellä! Kirjailija Juha Vuorinen muistelee 25 vuoden takaista hurjaa kolariaan – pysäyttävä kuva onnettomuuspaikalta: "Luistelin hiekkarekan eteen"

Uutiset | 14.12.2020 15:35

Kirjailija Juha Vuorinen, 53, julkaisi Instagram-tilillään pysäyttävän kuvan, jossa hänen ajamansa auto on täysin rusentuneena. 

Kuvan yhteydessä kirjailija paljasti, että 14. joulukuuta on hänelle hyvin merkittävä päivä, sillä hän ajoi tasan 25 vuotta sitten pahan kolarin. Päivityksellään kirjailija muisteli päivää, joka sai hänet pohtimaan elämäänsä uudelleen. 

- Päivälleen 25 vuotta sitten päivitettiin hieman elämänarvojani, kun luistelin hiekkarekan eteen. Kaikki ainekset mustaan jouluun. Kiitos vielä kerran Meilahden ja Töölön sairaaloiden huippuammattilaisille, jotka parsivat minua kuukauden verran kasaan, Juha kertoo. 

Lue myös:  Kirjailija Juha Vuorisen kommentit vessapaperin hamstraukseen: Peskää p*rseenne! Jakoi samalla hauskan videon aiheesta!

Kirjailijan kuvassa auton on niin pahasti lytyssä, että Juhan päivityksen kommenteissa ihmetellään, kuinka hän selvisi moisesta kolarista. 

- Ohhoh. Jos ei tietäisi totuutta niin sanoisin ensi näkemältä, että tässä rytäkässä ei ole eloonjääneitä. Todellinen onnenkantamoinen ja mikä lie suurempi voima, että olet pelastunut sekä melkoiset ihmeidentekijät kun parsineet sinut kasaan. Onneksi.

- Miten sä oot mahtunut tuonne? 

- Onneksi selvisit iloksi maailmalle. 

90-luvun puolivälin autokolari oli käännekohta miehen elämässä, sillä sen jälkeen hän lopetti alkoholinjuonnin. Raitistumisen lisäksi Juha kirjoitti tunnetuimman kirjasarjansa ensimmäisen osan Juoppohullun päiväkirjan, joka julkaistiin vuonna 1998.  

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!