Ida on noita.

Helsinkiläisen Idan noituus lopetti koulukiusaamisen – ”En edes tiennyt, mitä tein!”

19.04.2019 11:58

Ida, 31, on noita, joka haluaa rikkoa tabuja. Hän asuu Helsingissä lintuparven kanssa ja kertoo elämästään Noita-akka-YouTube-kanavalla.

– Noituus on vaikuttamista ympäröivään maailmaan tavoilla, joita tiede ei aina pysty selittämään. Noita taas on sellainen, joka harjoittaa noituutta, Ida selittää.

Lue myös: Sitä saa mitä noituu! Taikavoimien parissa elävä brittinainen loitsui itselleen täydellisen miehen Tinderistä!

Ajatukset ovat energiaa, jonka voi tuntea. Jos esimerkiksi työpaikalla on huono ilmapiiri, sen aistii, vaikka kukaan ei sanoisi mitään.

– Kiusaaminen on moderni tapa kirota ihminen. Siinä vaikutetaan omalla energialla muihin, mikä tekee toiselle huonon olon.

Noita-akan videot ovat Idan omia tuotantoja. Hän käsikirjoittaa, kuvaa ja leikkaa videot itse.
Noita-akan videot ovat Idan omia tuotantoja. Hän käsikirjoittaa, kuvaa ja leikkaa videot itse.

Salaa suitsukkeita

– Minua koulukiusattiin, kun olin 13-vuotias. Kiusaaminen oli nimittelyä, perääni syljettiin, eikä mikään lopettanut sitä, Ida kertoo.

Tuolloin Idan kotikaupunkiin avattiin putiikki, jossa myytiin erikoisia tarvikkeita.

– Muut kävivät salaa hankkimassa tupakkaa ja kaljaa, minä ostin salaa tarot-kortit ja suitsukkeita.

Lue myös: Poliisietsintä käynnissä: Teinityttö heitettiin pataan tulikuumaan veteen - noitakarnevaali sai karmaisevan lopun!

Ida etsi tietoa loitsuista ja teki ensimmäisen noitarituaalinsa, jolla pyysi apua koulukiusaamiseen. Rituaalissa hän käytti apunaan metsästä haettuja esineitä ja kiviä.

– En oikeastaan edes tiennyt, mitä tein. Anelin, että jotain tapahtuisi. Muutaman viikon kuluttua kiusaaja poistettiin koulusta, Ida muistelee.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Mia Jussinniemi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!