Noidu noidu niin parhaimman miehen saat!

Sitä saa mitä noituu! Taikavoimien parissa elävä brittinainen loitsui itselleen täydellisen miehen Tinderistä!

08.03.2019 15:05

Entisaikojen noidat tekivät lemmenloitsuja saadakseen itselleen miehen. Moderni noita voi onneksi hyödyntää Tinderiä.

Devonista, Englannista kotoisin oleva Kate Goth teki "kosmisen tilauksen" unelmiensa kumppanista, ja kuinka ollakaan, täydellinen mies ilmestyi hänen elämäänsä!

Lue myös: Kuumista kuumin Marianne Kallio 25 vuotta! Synttärikuvassa tarakka pystyssä - "Tinderissä on valeprofiileja minusta"

Lue myös: Kurvikas Nuppu, 25, herätti huomiota Tinderissä: kiinnostuneet tunnistivat punapään heti Pelicansin cheerleaderiksi – ”Se oli ihan kivaa”

It's a match!

Goth ilmoitti haluavansa kumppanin, joka muistuttaisi ulkoisesti komeaa näyttelijää, Tom Hiddlestonia. Vain kaksi viikkoa myöhemmin häneen elämäänsä astui 33-vuotias Adam Taylor. Mikä parasta, pakanauskontoihin vinksahtanut Adam on itsekin suuri noituuden kannattaja. 

- Olen särkenyt sydämeeni muutaman kerran, joten kirjoitin päiväkirjaani, että luopuisin miehistä. Hyväksyisin vain sellaisen miehen, jonka viehätysvoima ja viisaus vastaisivat minun mielikuvaani näyttelijä Tom Hiddlestonista, Kate selittää:

- Kahden viikon kuluttua sain oman Hiddlestonini Adamin muodossa.

Taikaa suhteeseen

Löydettyään täydellisen miehen, Kate ei halunnut jättää suhdetta kohtalon varaan, vaan hän suoritti taian, joka sitoi hänet ja Adamin yhteen:

- Kiipesin puuhun metsässä Totnesin ulkopuolella, jossa käyn usein suorittamassa rituaaleja. Tein itselleni suojaloitsun ja asetin maahan leipää, yrttejä ja kolme kolikkoa uhrilahjaksi. Kolikoista jokainen edusti yhtä toivettani; runsasta onnea, onnea ystävilleni ja perheelleni ja runsasta rakkautta. Kaksi viikkoa myöhemmin Adam sai potkut töistään Tavistockissa ja hän muutti luokseni Totnesiin.

"Ainoastaan hyvään"

Kun Kate myöhemmin tunnusti tekonsa Adamille, miehen ensireaktio oli järkytys. Nyt rakastunut pari osaa kuitenkin jo nauraa asialle. Sitä paitsi negatiiviset tunteet eivät kestä heidän asunnossaan kauaa, sillä Kate käyttää yrttejä puhdistaakseen talon pahasta energiasta jokaisen riidan jälkeen.

Kate haluaa ihmisten ymmärtävän, että hän käyttää taikuutta ainoastaan hyvään.

- Maailmassa on hyviä ja pahoja ihmisiä, joten tietysti on olemassa myös pahoja noitia, hän muistuttaa:

- Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että noituus tekee minusta paremman ihmisen.

Lähde: Metro UK

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!