Helsingin tavoitelluin poikamies hurttalenkillä! Ex-NHL-kiekkoilija Niklas Hagmanilla on paksun lompakon lisäksi söpö koira – kuva!

Uutiset | 24.05.2020 17:33

Seiskan tietojen mukaan pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, 40, on viettänyt parisuhderintamalla hiljaiseloa erottuaan ex-missi Piritta Hagmanista vuonna 2018.

Lähipiirin mukaan ex-jääkiekkoilijan elämä pyörii kolmen lapsensa ympärillä, eikä hän tunnu harrastavan yökerhoissa pörräilyä.

Lue myös: Helsingin tavoitelluin poikamies! Missistä eronnut NHL-miljonääri Niklas Hagman asuu miljoonan kattolukaalissa – kuvat!

15 miljoonan tienestit

Voisikin kuvitella, että Niklaksen olisi helppo löytää rinnalleen uusi kumppani. Urheilutähti on todellinen herkkupala paitsi komeiden piirteiden myös poikkeuksellisen paksun lompakon takia.

Niklas tienasi vuosikymmenen kestäneen NHL-uransa aikana noin 15 miljoonaa euroa. Sen päälle ropisi euroja muun muassa idän kiekkoliigasta KHL:stä. Jos hän on osannut sijoittaa omaisuuttaan fiksusti, ex-kiekkoilijalla ei pitäisi olla niin sanotusti pikkurahasta pulaa.

Seiskan paparazzi bongasi Niklaksen hurttalenkiltä. Miljoonien lisäksi ex-huippukiekkoilijalla on söpö koira.
Seiskan paparazzi bongasi Niklaksen hurttalenkiltä. Miljoonien lisäksi ex-huippukiekkoilijalla on söpö koira.

 

Lue myös: Ökysähköauto! Tällaisella menopelissä ex-kiekkoilija Niklas Hagman kurvailee – kuva!

Esteettömät merinäköalat

Miljonäärin asumiskuviot ovat myös viimeisen päälle kunnossa.

Niklas osti pari vuotta sitten 995 000 eurolla upean kattohuoneiston Helsingin Lauttasaaresta. 138 neliön lukaalissa on kuusi huonetta ja saunaosasto. Kokonaisuuden kruunaa oma terassi, josta aukeaa häikäisevä merinäköala.

Ex-NHL-tähden kattolukaalista aukeaa silmiä hivelevä merinäköala.
Ex-NHL-tähden kattolukaalista aukeaa silmiä hivelevä merinäköala.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!