Niklas Hagman

Helsingin tavoitelluin poikamies! Missistä eronnut NHL-miljonääri Niklas Hagman asuu miljoonan kattolukaalissa – kuvat!

Uutiset | 21.05.2020 17:01

Pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, 40, on yksi Helsingin tavoitelluimpia poikamiehiä. Seiskan tietojen mukaan Niklas on viettänyt parisuhderintamalla hiljaiseloa erottuaan ex-missi Piritta Hagmanista vuonna 2018.

Erosta huolimatta ex-pariskunta jopa asui lapsineen pitkään saman katon alla, kunnes Piritta muutti viime vuonna takaisin kotikaupunkiinsa Poriin. Muuton jälkeen myös uutisoitiin, että Piritalla oli kesäromanssi radiotoimittaja Julle Kallion kanssa.

Lue myös: Porin komeimpia taloja! Salasuhdeskandaalissa rypevä Piritta Hagman asuu valtavassa ökylukaalissa – kuvat!

Niklas puolestaan jäi Helsinkiin. Lähipiirin mukaan ex-jääkiekkoilijan elämä pyörii kolmen lapsensa ympärillä, eikä hän tunnu harrastavan yökerhoissa pörräilyä.

Piritan ja Niklaksen häät olivat suuri seurapiiritapahtuma vuonna 2006. Liitosta syntyi kolme lasta.
Piritan ja Niklaksen häät olivat suuri seurapiiritapahtuma vuonna 2006. Liitosta syntyi kolme lasta.

15 miljoonan tienestit

Voisikin kuvitella, että Niklaksen olisi helppo löytää rinnalleen uusi kumppani. Urheilutähti on todellinen herkkupala paitsi komeiden piirteiden myös poikkeuksellisen paksun lompakon takia.

Niklas tienasi vuosikymmenen kestäneen NHL-uransa aikana noin 15 miljoonaa euroa. Sen päälle ropisi euroja muun muassa idän kiekkoliigasta KHL:stä. Jos hän on osannut sijoittaa omaisuuttaan fiksusti, ex-kiekkoilijalla ei pitäisi olla niin sanotusti pikkurahasta pulaa.

Lue myös: Missikaunottaresta eronnut Selviytyjät-tähti Niklas Hagman uudessa elämäntilanteessa: En ole edes miettinyt Tinderiä!

Esteettömät merinäköalat

Miljonäärin asumiskuviot ovat myös viimeisen päälle kunnossa.

Niklaksen asunto on modernin kerrostalon suurin ja kallein huoneisto.
Niklaksen asunto on modernin kerrostalon suurin ja kallein huoneisto.

 

Niklas osti pari vuotta sitten 995 000 eurolla upean kattohuoneiston Helsingin Lauttasaaresta. 138 neliön lukaalissa on kuusi huonetta ja saunaosasto.

Niklaksen moderni kotitalo näyttää päällepäin vaatimattomalta. Ex-jääkiekkoilijan huoneisto on kuitenkin taloyhtiön suurin ja kaunein. Kokonaisuuden kruunaa oma terassi, josta aukeaa häikäisevä merinäköala.

Ex-NHL-tähden kattolukaalista aukeaa silmiä hivelevä merinäköala.
Ex-NHL-tähden kattolukaalista aukeaa silmiä hivelevä merinäköala.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto ja Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!