Viivi Vaattovaara nähdään Selviytyjissä.

Helsingin paras vartalo! Kuvankaunis Selviytyjät-kilpailija Viivi Vaattovaara, 25, avoimena seksuaalisuudestaan: Rakastan miehiä ja naisia!

26.09.2019 05:42

Nelosen Selviytyjät Suomi pyörii parhaillaan telkkarissa uusin metkuin. Tällä kertaa Filippiinien julmankauniissa luonnossa kärvistelee pelkkien julkkisten sijaan myös tavallisia tallaajia. Ohjelman kaksi heimoa on myös jaettu ”julkkiksiin” ja ”taviksiin.”

Jos tarkkoja ollaan, yksi taviksista on todellisuudessa julkkis. Viivi Vaattovaara ylsi viime vuonna Miss Helsinki -finaaliin saakka, jossa hänen vartalonsa äänestettiin kaikista kaunottarista parhaaksi.

Lue myös: Huh mikä kaunotar lähtee Selviytyjiin! Miss Helsinki -kisasta tuttu Viivi Vaattovaara on yliopistokoulutettu lätkämimmi!

Kaunotar on julkisesti kertonut olevansa biseksuaali.

– Olen aika avoin suhteille ja ihmisille. Olen kasvanut sellaisessa ympäristössä, jossa on suvaitsevaa ja muutenkin ok tykätä kenestä haluaa. Mielestäni on ihanaa, että maailma on menossa sellaiseen suuntaan, ettei ole enää niin mustavalkoista, kenestä tykkää.

– Uskon myös, että mitä enemmän se on suvaittavaa, sitä enemmän ihmiset uskaltavat kokeilla, mikä itselle toimii, Viivi pohtii Seiskalle.

Lue lisää Viivistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!