fbq
Uutiset
09.01.2021 08:11
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija
Helmi Loukasmäki ja Danny
Helmi Loukasmäki kuskasi Dannyn huikopalalle – näin kaunotar reagoi salakuvaajaan!
Uutiset
09.01.2021 08:11
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Seiskan lukija

Danny ja Helmi Loukasmäki bongattiin espoolaisesta lounasravintola Omeletista huikopalalla. Seiskan lukijan mukaan Helmi toimi kuskina musiikkineuvokselle.

– He vaikuttivat olevan hyvällä mielellä, ja Danny puhui puhelimessa syömisen lomassa. Kaksikko näki, kun otin kuvan, mutta hyväntuulinen Helmi antoi vain kauniin hymyn ja jatkoi juttelua, pihvipaikasta poristaan.

Danny ja Helmi

Lue myös: Nuoren kaunottaren mitta alkaa täyttyä! Dannyn, 78, luona majoittuva Helmi Loukasmäki, 19, ärsyyntyy suhdeuteluista: ”Tämä meidän juttumme on täysin oma valintani!”

Avustajasta ystäväksi

Koronakesän ainutlaatuisesta avustajasuhteesta lähtenyt ystävyys syventyi entisestään syksyn aikana, ja Helmi on viettänyt paljon aikaa Dannyn luona Kirkkonummella, vaikka hänen piti palata kotikonnuilleen Pohjanmaalle.

– Se on aivan totta! Kävimme Helmin kanssa syksyllä varmaankin kuusi kertaa täällä Kirkkonummen Prismassa, ja niistä kerroista neljä taisi päätyä lehtenne Kääk-palstalle, Danny kertoi aikaisemmin Seiskalle.

Lue myös: Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, joulutilitys: Suhteemme syveni!

Kesällä Helmi auttoi Dannya ja tämän työryhmää päivittäisissä askareissa. Danny kuitenkin korosti Seiskan haastattelussa, että avustajapesti päättyi laulajan kesähuvilalle, eikä enää ole kyse ammattilisesta suhteesta.

Dannyn mukaan hänen kaikki ihmissuhteensa ovat hyvin pitkäaikaisia, koska hän pyrkii rakentamaan niistä mahdollisimman pitkiä. Ilokseen hän myönsi, että Helmi kuuluu näiden ystävien pariin.

– Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni, Danny kuvaili.

Lue myös: Nyt tulee suoraa puhetta! 19-vuotiasta Helmi Loukasmäkeä kotonaan majoittava Danny, 78, kommentoi ikäeroa: ”En ole pitänyt nuoruutta esteenä”

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »