Uutiset
Katso videot!

Hell’s Kitchen -huippukokki Sauli Kemppainen avasi oman ravintolan Berliiniin: ”Löin tähän kaiken kiinni” – katso video ja tuoreet kuvat ravintolasta!

27.04.2018 09:30

Huippukokki Sauli Kemppaisen, 49, saksankielinen huuto kuuluu sirkkelin kirkunan yli remontin keskellä. Berliinin länsipuolella sijaitsevassa liiketilassa on käynnissä viimeiset hetket ennen Saulin suurta päivää.

Hell’s Kitchen Suomi -ohjelmasta tuttu kokki on avaamassa ensimmäisen oman ravintolan Saksaan. Ravintola Savussa tarjoillaan nimensä mukaisesti pohjoisia makuja.

– Olen lyönyt paikkaan kaiken kiinni. En halua puhua rahasummista, mutta onneksi kuluissa ei ihan miljoonaan asti mennä. Savu on loppuelämäni satsaus, Sauli kertoo ylpeänä.

Lue myös: Hell's Kitchen -kokki kokeili uutta - katso, minkä putken hän laittoi suulleen!

Suomi ei ollut vaihtoehto

Sauli on työskennellyt maailman parhaissa keittiöissä kahdeksassa valtiossa. Viimeksi hän johti moskovalaista Orange Tree -hienostoravintolaa, mutta työ loppui kaikessa hiljaisuudessa keväällä 2016.

– Työsopimuksen päättyminen sopi minulle loistavasti, eikä mitään jäänyt hampaankoloon. Venäjällä ruokatrendit vaihtuvat jatkuvasti, asiakkaat kyllästyvät nopeasti ja ravintoloita avataan sekä suljetaan joka päivä.

 

Countdown 10 day.......

A post shared by Sauli Kemppainen (@sauli_kemppainen) on

Lue myös: Suomalainen huippukokki Sauli Kemppainen jätti työnsä Venäjällä!

Moskovan-keikan jälkeen Sauli latasi akkujaan puoli vuotta ja mietti, mitä tekisi elämässään. Lopulta päätös oli selkeä: hän halusi palata vanhaan kotikaupunkiinsa Berliiniin.

– Soitin ystävälleni Vedad Hadziabdicille, ja päätimme perustaa yhteisen ravintolan. Meni kahdeksan kuukautta ennen kuin sopiva paikka löytyi. En edes harkinnut, että palaisin Suomeen töihin.

Lue lisää Saulin uudesta ravintolasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Juha Nurmi
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

Vaatesuunnittelija Lalli Savolainen: Ostin Guccin kengät häälahjakseni!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!