Suomalainen huippukokki Sauli Kemppainen jätti työnsä Venäjällä!

Suomalainen huippukokki Sauli Kemppainen on lopettanut työnsä moskovolaisessa Orange 3 -ravintolassa.
Michelin-kokki ehti työskennellä perustamassaan ravintolassa kaksi vuotta ja kolme kuukautta. Hän oli mukana perustamassa ravintolaa, jossa tarjottiin skandinaavista fine dining -ruokaa.
Huippukokki Sauli Kemppainen johtaa ökyravintolaa Moskovassa - kuvat!
- Toivon parasta tulevaisuutta keittiö- ja salitiimilleni. Olen varma, että he ovat kaikki parempia ammattilaisia kuin kaksi vuotta sitten, Kemppainen kirjoitti Facebook-sivullaan.
Sauli ei paljasta sivuillaan, minne uran maailmaan parhaissa ravintoloissa tehnyt keittiömestari suuntaa seuraavaksi.
- Pari seuraavaa viikkoa näyttävät, mikä on seuraava pysäkki Sauli Kemppaiselle. Nähdään seuraavassa osoitteessa, oululaislähtöinen kokki toteaa.