Edis Tatli ja Katri Mäkinen viihtyivät läheisissä tunnelmissa.

Hellä hetki pimeällä kujalla! TTK-voittaja Edis Tatli ja tanssipari Katri Mäkinen läheisissä tunnelmissa salajatkoilla – paparazzikuvat Seiskassa!

29.11.2018 05:16

Kun sunnuntai-iltana valot sammuivat Tanssii tähtien kanssa -studiolla, niin kilpailijat sekä tuotantoporukan väki pakkautuivat paikalle varta vasten tuotuun linja-autoon. Bussi vei juhlaväen Helsingin Vanhassakaupungissa sijaitsevalle komealle Berghyddanin huvilalle päättäjäiskaronkkaan.

Lue myös: TTK:n voittaneen Edis Tatlin tanssipari Katri Mäkinen: Emmeköhän lähde hieman juhlimaan!

Tanssikisan voittaja Edis Tatli, 31, ei kuitenkaan kelpuuttanut tuotantoyhtiön tarjoamaa ilmaista bussikyytiä, vaan mies saapui myöhemmin juhlapaikalle uudenkarhealla Mersulla, jonka rattia väänsi oma autonkuljettaja. Edisin kanssa auton takapenkillä matkusti hänen kuvankaunis tanssiparinsa Katri Mäkinen, 32.

Edis Tatli ja Katri Mäkinen Seiskan kannessa.

Lue myös: Edis Tatlin TTK-valmentaja Katri Mäkinen paljastaa: Tästä nyrkkeilijä saa miinusta!

Kaappasi kainaloon

Kaksikon noustessa autosta oli selvästi havaittavissa, että parin välit ovat tanssikisan tiimellyksessä muuttuneet todella läheisiksi. Edis nimittäin otti Katrin hellästi kainaloonsa, kun he lähtivät kävelemään kohti juhlapaikkaa. Katri vastasi Edisin eleeseen ottaen häntä lempeästi kädestä kiinni.

Edis ja Katri poistuivat juhlista kahdestaan vasta hieman ennen aamuneljää. Sama autonkuljettaja haki heidät huvilan edustalta.

Lue myös: Tässä on TTK-kaunotar Katri Mäkisen rakas Sebastian – kuva! Ihastuivat tv-ohjelmassa!

Kaksikon välillä voisi hyvinkin kuvitella olevan muutakin kuin pelkkää ystävyyttä, mutta molemmat ovat tosin varattuja. Edisistä tuli tammikuussa isä, kun hänen salattu Ashante-puolisonsa synnytti parille esikoislapsen. Katri puolestaan on ollut vuodesta 2010 lähtien yhdessä tanssija Sebastian Wennströmin kanssa.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat Ediksen ja Katrin läheisistä väleistä Seiska Klubista!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!