Hautausmaalla yllättävää harmia Matti Nykäsen läheisille – Pia-leski: ”Järkytyin, kun kuulin!”

Uutiset | 27.04.2019 08:49

Hautajaisten jälkeen Matti Nykäsen Pia-lesken tunteet ovat menneet vuoristorataa, välillä on parempia päiviä ja väliin itkettää valtavasti.

Matin uurna laskettiin maaliskuun puolivälissä sukuhautaan läheisten läsnäollessa, ilman kipeänä ollutta Piaa. Hän vierailee haudalla ensimmäisen kerran muutama viikko uurnan laskun jälkeen.

Lue myös: Mäkisankari luuli olevansa kuolematon! Matti Nykäsen haudalla vieraillut Pia-leski: ”Matti ei uskonut lääkärin neuvoja!”

Ennen kuin Pia lähtee Joutsenosta kohti Jyväskylää ja hautausmaata, hän juo aamukahvit omakotitalonsa takaterassilla. Pihapuusta kuuluu tuttua huhuilua – sepelkyyhky on palannut talvilomiltaan.

– Matti odotti kovasti kevättä ja kesää. Hän tiesi kevään tulevan, kun sepelkyyhky alkoi kujertaa. Kyyhky on ollut usean vuoden ilonamme.

Lue myös: Tule katsomaan! Seiskalta upea valokuvanäyttely Matti Nykäsestä – yleisöllä vapaa pääsy!

Routa aiheutti harmia Matin läheisille pian uurnan laskun jälkeen.

– Järkytyin asiasta, kun kuulin Matin ystävältä uurnan alkaneen nousta maasta ylöspäin. Hautausmaan työntekijät korjasivat haudan nopeasti, Pia kiittelee.

Pia on saanut runsaasti toimittajien yhteydenottoja liittyen Matin kuolinsyyhyn.

– Tiedän sen, mutta en kerro kuolinsyytä koskaan julkisuuteen. Hänellä pitää olla joku yksityisyys, vaikka julkinen henkilö olikin, Pia puolustaa edesmennyttä rakastaan.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!