Hausmylly-laulaja Enzo Pulkkisen elämä romahti: Syöpääni ei voida leikata!

Uutiset | 16.04.2020 08:53

Seiska kertoi viime kuussa pysäyttävistä terveysmurheista, kun ysäriyhtye Hausmyllyn nokkamiehellä Hannu "Enzo" Pulkkisella, 58, diagnosoitiin keuhkosyöpä. Viheliäinen kasvain noteerattiin sattumalta Enzon jouduttua kaatumisensa vuoksi sairaalahoitoon.

Lue myös: Hausmyllyn Enzo Pulkkinen sairastui yllättäen – ”Pelottaa niin pirusti!”

Myöhemmin maaliskuussa Oulun yliopistollisessa keskussairaalassa hänen vasemmasta keuhkoputkestaan löytyi paksuuntuma, joka sisälsi syöpäsoluja. Nyttemmin Enzolle on tehty myös PET-varjoainekuvaus, jolla syövästä saadaan lisätietoa.

– Hyvä uutinen on se, ettei etäpesäkkeitä löytynyt. Huono uutinen on, ettei syöpääni voida lainkaan leikata, Enzo huokaa järkyttyneenä Seiskalle.

Lue myös: Kännikaatuminen paljasti syövän! Hausmylly-laulaja Enzo Pulkkisen elämä romahti!

Enzo on pysytellyt visusti kotonaan Haukiputaalla. – Koronan takia en ole liikkunut mihinkään. Ja hygieniasta on pidetty hyvää huolta!
Enzo on pysytellyt visusti kotonaan Haukiputaalla. – Koronan takia en ole liikkunut mihinkään. Ja hygieniasta on pidetty hyvää huolta!

Runsaasti murheita

Syöpäkasvaimen hankalan sijainnin vuoksi ainoa hoitokeino on sädehoito. Luonteeltaan sitkeä Enzo ei aio luovuttaa musertavan tilanteen keskellä.

– Onneksi lääketiede on mennyt huimasti eteenpäin. Olen myös siitä onnekas, että täällä Oulussa on yksi maailman parhaista keuhkopuolen hoitohenkilökunnista, Haukiputaalla asustava muusikko miettii ja nieleskelee sitten:

– Olen luonteeltani sellainen, etten anna helposti periksi. Myös kivunsietokykyni on hyvä, mutta kyllä tässä aika syvissä vesissä uidaan. Solisluuni on nimittäin poikki, eturauhaseni temppuilee, kärsin masennuksesta ja syöpädiagnoosi laukaisi vielä paniikkihäiriönkin.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Enzo Pulkkinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!