Uutiset
Katso kuva!

Harvinainen yhteiskuva! Radio Suomipopin Juha Perälä ja tämän 14 vuotta nuorempi Noora-kihlattu pukeutuvat halloweeniin kieroutuneesti - katso!

30.10.2018 11:31

Radio Suomipopin suosikkijuontajan Juha Perälän, 36, kihlattu Noora Alho, 22, on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa, eikä häntä ole liiemmin miehen Instagram-päivityksissäkään nähty. 

Viimeisin yhteiskuva Perälän Instagram-tilillä on helmikuulta, jolloin hän kertoi kihlanneensa nuorikkonsa. Kuvassa Nooran kädessä komeili valtava timanttisormus.

Katso otos täältä.

Nyt, yli puoli vuotta myöhemmin, Perälä julkaisi Instagram-tilillään hauskan yhteiskuvan. Pariskunta on pukeutunut halloweenia varten hyvin kieroutuneella tavalla. Perälä on yltä päätä veressä oleva lääkäri, Noora puolestaan sairaanhoitaja. 

- Tohtori Wolverine suorittanut ensimmäisen kirurgisen operaationsa, mutta onko kukaan nähnyt potilasta, ihan kuin hän olisi lähtenyt pois ennenaikaisesti?? Perälä kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Perälä paljasti Seiskalle jo vuoden 2017 elokuussa löytäneensä rinnalleen rakkauden neljän sinkkuvuoden jälkeen. Tuolloin Noora asui vielä Isossa-Britanniassa, Perälä Helsingissä. 

Kauniilla Nooralla on kaksoiskansalaisuus, ja Seiskan tietojen mukaan pariskunta puhuu kotonaan pääasiassa englantia. 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!