Katso kuva!

Harvinainen yhteiskuva! Radio Suomipopin Juha Perälä ja tämän 14 vuotta nuorempi Noora-kihlattu pukeutuvat halloweeniin kieroutuneesti - katso!

Uutiset | 30.10.2018 11:31

Radio Suomipopin suosikkijuontajan Juha Perälän, 36, kihlattu Noora Alho, 22, on pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa, eikä häntä ole liiemmin miehen Instagram-päivityksissäkään nähty. 

Viimeisin yhteiskuva Perälän Instagram-tilillä on helmikuulta, jolloin hän kertoi kihlanneensa nuorikkonsa. Kuvassa Nooran kädessä komeili valtava timanttisormus.

Katso otos täältä.

Nyt, yli puoli vuotta myöhemmin, Perälä julkaisi Instagram-tilillään hauskan yhteiskuvan. Pariskunta on pukeutunut halloweenia varten hyvin kieroutuneella tavalla. Perälä on yltä päätä veressä oleva lääkäri, Noora puolestaan sairaanhoitaja. 

- Tohtori Wolverine suorittanut ensimmäisen kirurgisen operaationsa, mutta onko kukaan nähnyt potilasta, ihan kuin hän olisi lähtenyt pois ennenaikaisesti?? Perälä kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Lue myös: SENSAATIOMAISEN KAUNIIT KUVAT! NYT PUHUU AAMULYPSY-TÄHTI JUHA PERÄLÄN KIHLATTU - NOORA, 21, ON HUIPPUJALKAPALLOILIJAN SISKO: ”EHKÄ ON OIKEA AIKA ASTUA ESIIN!”

Perälä paljasti Seiskalle jo vuoden 2017 elokuussa löytäneensä rinnalleen rakkauden neljän sinkkuvuoden jälkeen. Tuolloin Noora asui vielä Isossa-Britanniassa, Perälä Helsingissä. 

Kauniilla Nooralla on kaksoiskansalaisuus, ja Seiskan tietojen mukaan pariskunta puhuu kotonaan pääasiassa englantia. 

Lue myös: TÄSSÄ ON AAMULYPSYN JUHA PERÄLÄN JA NOORA-KIHLATUN LEMMENPESÄ: SAUNALLINEN 61 NELIÖN KAKSIO KATAJANOKALLA – KUVA!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!