Hotnow
Vain Seiskassa!

Taru Kalenov paljastaa kaiken: Näin pääsin poseeraamaan rinnat paljaana Playboyssa – ”Halusin olla mielettömässä kunnossa!”

18.08.2019 14:29

Suomalaiskaunottarien marssi Portugalin Playboy-lehden sivuille sen kun jatkuu. Kyseisen aviisin viimeisimmän, elokuun numeron Playmatena eli keskiaukeaman tyttönä poseeraa itseoikeutetusti Taru Kalenov.

Samalla toteutui hänen pitkäaikainen unelmansa. Nykyään Dubaissa vaikuttavan Tarun kipinä Portugalin pupujulkaisua kohtaan syttyi nimittäin jo vuonna 2015, jolloin vielä Suomessa asunut kaunotar ylsi Miss Helsinki -kauneuskilpailun finaaliin.

– Sen jälkeen eräs kuvaaja vinkkasi, että sopisin täydellisesti juuri Portugalin Playboyhin ja kannusti hakemaan sinne, Taru muistelee Seiskalle.

– Niinpä sitten kokeilin, mutten saanut sieltä mitään vastausta. Vuoden päästä yritin uudestaan, muttei taaskaan tärpännyt.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tähdet kohdallaan

Lopulta kolmas kerta toden sanoi. Viime tammikuussa tähdet olivat viimein kohdallaan, kun kotimaassaan piipahtanut Taru törmäsi sattumalta tuttuun kuvaajaan.

– Innostuimme ottamaan uusia kuvia Suomessa. Ajattelimme, että hittolainen, kokeillaan nyt vielä kerran! Sitten lähetimme kuvat Portugaliin ja sainkin aika nopeasti myöntävän vastauksen. Että tervetuloa vaan lehtemme kuvauksiin, Taru nauraa.

– He innostuivat tosi paljon myös uusimmista Instagram-kuvistani, joten koko hommasta tuli heti hyvä ja luottavainen fiilis.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playmate August 2019 👅🐰@playboyportugalmagazine

A post shared by Taru Kalenov (@tarukalenov) on

Mieletön rääkki

Jo huhtikuussa Taru löysi itsensä kuvausmatkalta Lissabonista. Hän oli istahtanut lentokoneeseen luottavaisin mielin, sillä takana oli ennennäkemättömän kova treenirääkki.

– Aloitin heti myöntävän vastauksen saatuani ihan hirveän treenin ja dieetin, koska halusin olla mielettömässä kunnossa kuvauksissa. Lopulta aloin oikein laskea päiviä kuvauksiin, sillä olin niin älyttömän innoissani, hän muistelee.

– Muistan vieläkin kuvauspäivän aamun Lissabonissa, sen mahtavan fiiliksen. Olin niin iloinen!

LUE TARUN KOKO LAAJAA HAASTATTELU JA KATSO ENNEN JULKAISEMATTOMAT KUVAT TUOREIMMASTA SEISKASTA!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Taru Kalenovin kotialbumi, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!