fbqHärregyyd, Minttu! Kimi Räikkösen vaimosta kehkeytyi formulamaailman trenditaituri: muotipoliisi ruotii kaunottaren varikkotyylin – kuvat! | Seiska
Uutiset
09.09.2018 11:55
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto
Muotipoliisi arvioi Minttu Räikkösen tyylin.
Härregyyd, Minttu! Kimi Räikkösen vaimosta kehkeytyi formulamaailman trenditaituri: muotipoliisi ruotii kaunottaren varikkotyylin – kuvat!
Uutiset
09.09.2018 11:55
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: All Over Press ja Seiskan arkisto

Ferrarin F1-kuljettaja Kimi Räikkösen Minttu-vaimosta on tullut formulamaailman seurattu trenditaituri. Kaunotar on nähty formulavarikolla erilaisissa asukokonaisuuksissa.

Mekko ei istunut!

Minttu Räikkönen

Minttu Räikkönen pukeutui Unkarin F1-osakilpailussa Mara Hoffmanin suunnittelemaan Mei-malliston mekkoon, joka maksaa 420 euroa. Se ei ollut Mintun parasta varikkotyyliä, sillä mekko ei istunut siron Mintun päällä. Sen sijaan lähes 900 euron Valentinon sandaalit varastivat huomion ja pelastivat muuten tylsähkön asuvalinnan. Silmien suojana oli 375 euron Givenchyn aurinkolasit.

Arvosana: 5

Lue myös: Vau, mikä kaunotar! Minttu Räikkönen hurmasi supertyylikkäänä F1-varikolla – kuvat!

Täydellinen tyyli!

Minttu Räikkönen

Itävallan osakilpailussa Minttu pukeutui varman päälle ja valitsi ylleen valkoisen paidan ja mustat housut. Trendikkäät housut olivat Maje-merkin mallistoa, joilla on hintaa 260 euroa. Luksusmerkki Hermesin hieman alle 7 000 euroa maksava Kelly-laukku oli sävysävyyn Chanelin tuhannen euron sandaalien kanssa. Aurinkolaseiksi Minttu oli valinnut Ray-Banit.

Arvosana: 10

Housuilla huomiota!

MInttu Räikkönen

Mintulla oli Azerbaidžanin osakilpailussa korkeavyötäröiset 130 euron housut, jotka olivat Maje-merkin mallistoa. Musta toppi sointui housujen kanssa täydellisesti. Minttu suosii varikolla matalapohjaisia kenkiä, tällä kertaa hänellä oli jalassa Hermesin yli tuhannen euron ballerinat. 400 euron hintaiset aurinkolasit olivat Victoria Beckhamin mallistoa.

Arvosana: 7

Lue myös: Kimi ja Minttu Räikkönen rellestivät karaokebaarissa – hännystelijä kantoi viinalasteja pöytään, Kimi vaati taputuksia ja uhkaili ulosheitolla! "Kaksi vuotta lusittu"

Arkisesta luksusta!

Minttu Räikkönen

Minttu pukeutuu harvoin farkkuihin, joten on välillä piristävää nähdä, kun tumma kaunotar laittaa sellaiset jalkaansa. Minttu osasi yhdistää luksuksen arkimaiseen pukeutumiseen, sillä hänellä oli 730 euron hintainen Hermesin vyö ja saman luksusmerkin tuhannen euron kengät sekä Victoria Beckhamin suunnittelemat aurinkolasit.

Arvosana: 6

Tyylikäs bisnesnainen!

Minttu Räikkönen

Minttu Räikkönen oli kuin trenditietoinen bisnesnainen sinisessä Sand Copenhagenin jakkuasussa. Hermesin merkkiä suosiva Minttu oli valinnut luksusbrändiltä vyön sekä kengiksi yli tuhannen euron ballerinat. Mintun kannattaa useammin suosia sinistä väriä, sillä se pukee tummaa kaunotarta.

Arvosana: 9

Lue myös: Harvinaisen railakas video Minttu Räikkösestä: loilotti yöllä karaokessa JVG-hittiä vauhdikkaassa juhlatunnelmassa radiotähti Anni Hautalan kanssa - katso!

Söpö tyttömäinen tyyli!

Minttu Räikkönen

Minttu hurmasi tyttömäisellä mekollaan Monacon osakilpailussa. Minttu ei ole tänä vuonna suosinut varikolla mekkoja, mutta hänen kannattaisi ehdottomasti käyttää useammin niitä. Asu keräsi etenkin sosiaalisessa mediassa paljon ihastelua. Silmillä oli tutut ja turvalliset Victoria Beckhamin suunnittelemat aurinkolasit.

Arvosana: 8