Happoradio-tähti Aki Tykki yllätti leukemiasta toipuvan Iiriksen, 11, totaalisesti: ”Seuraavaksi syön hänen nimikkohampurilaisensa!”

Uutiset | 22.05.2019 16:33

Seiska kertoi viime viikolla, että leukemiaa sairastanut Iiris Ristanen, 11, on toipunut sairaudestaan ja oireet ovat kadonneet kuin ihmeen kaupalla.

Lue lisää: Vakavasti sairaan Iiriksen, 11, leukemiaoireet katosivat – lääkärit ymmällään!

Iiriksen fyysinen kunto on kehittynyt sairauden jälkeen. Vuosi sitten Iiris joutui turvautumaan hetkellisesti jopa pyörätuoliin, niin rankka oli syöpälääkitys lapsen elimistölle.

Nykyään Iiris heittää keilaradalla pari kierrosta hengästymättä. Hän haluaa ottaa keilauskisan myös Seiskan reportterin kanssa, ja hakkaakin reportterin selkein luvuin.

Lue lisää: Mullistanko lääketiedettä? Leukemiaoireet katosivat ja vakavasti sairas Iiris, 11, nousi pyörätuolista – katso tuoreet kuvat!

Muusikko muisti lahjalla

Urheillessa tulee nälkä, ja siihen auttaa kunnon ruoka. Iiris haluaa tiettyyn joensuulaisravintolaan, mihin on hyvä syy.

– Happoradion Aki Tykki lähetti minulle joululahjaksi fanipaidan. Täällä on hänen nimikkohampurilaisensa, joten sellainen täytyy syödä, bändin faniksi tunnustautuva Iiris kertoo.

Urheilusuorituksen jälkeen maistuu ruoka. Muusikko Aki Tykin nimeämä burgeri kelpaa Iirikselle.
Urheilusuorituksen jälkeen maistuu ruoka. Muusikko Aki Tykin nimeämä burgeri kelpaa Iirikselle.

 

Lue myös: 11-vuotias vakavasti sairas Iiris pääsi risteilylle, suosikkitubettaja järjesti ihanan yllätyksen - kuvat ja video!

Iiris ja Kati-äiti odottavat innolla ja jännittyneenä elokuuta, jolloin on edessä seuraava kontrollikäynti.

Äidillä on elokuun käynnistä haave.

– Minulla on elokuussa syntymäpäivä, ja ainoa lahjatoiveeni olisi, että Iiriksen tilanne säilyisi nykyisellään.

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!