fbq
Uutiset
16.02.2018 18:15
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen
Hannes Hyvönen valmentaa Netta-rakastaan.
Hannes Hyvönen laihtui viidessä viikossa 10 kiloa – hirmuisella treenikierteellä valtavat seuraukset: Toivottavasti en pyörry katsomoon - kuva!
Uutiset
16.02.2018 18:15
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen

Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu ex-kiekkoilija Hannes Hyvönen kouluttautui viime vuonna personal traineriksi. Hannes muutti äskettäin avoliittoon fitness-kaunotar Netta Suikkasen kanssa.

Lue myös: Hannes Hyvönen yllättää - umpirakastunut tilitys upouudesta suhteesta ja fitness-Netasta: "Eteeni tipahti kaunotar, joka vei jalat alta!"

Hanneksen Netta-rakas treenaa täysillä syksyn bikini fitness -kilpailuihin.

– Meillä on Netan kanssa kova kuntokuuri, nyt ei juoda eikä biletetä. Vedän treenejä Netalle Helsingissä, mutta päävalmentaja on Jari Mentula. Päätin, että vedän saman ohjelman itse läpi. Minulla on yhdeksän kuukautta jäljellä, ja vedän itseni täyteen tikkiin.

Hannes on seurustellut viime syksystä asti fitness-kaunotar Netta Suikkasen kanssa.
Hannes on seurustellut viime syksystä asti fitness-kaunotar Netta Suikkasen kanssa.

Lue myös: Hannes Hyvönen onnittelee tuoretta avovaimoaan ”upeasta pyykinpesusta”: fitness-Netta laittoi koneeseen jotain sinne täysin kuulumatonta - kuva!

Hanneksen paino on pudonnut kovan treenin ansiosta viidessä viikossa kymmenen kiloa.

– Lopetan varmaan kovan treenin hieman ennen Netan kisoja, etten pyörry katsomoon. Teen tämän siksi, että voin kehittyä valmentajana. Haluan tietää, miltä tämä tuntuu, että voin opettaa ja neuvoa asiakkaita paremmin. Urheilusta minulla on paljon kokemusta, mutta tämä on ihan erilainen maailma.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »