hannes hyvönen

Hannes Hyvönen onnittelee tuoretta avovaimoaan ”upeasta pyykinpesusta”: fitness-Netta laittoi koneeseen jotain sinne täysin kuulumatonta - kuva!

10.01.2018 15:39

Gladiaattorit-kilpailuohjelmasta uudestaan julkisuuden pyörteisiin noussut ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen löysi viime vuonna rinnalleen elämänsä naisen.

Hannes ja fitness-lavoilta tuttu Netta Suikkanen etenivät suhteessaan salamavauhtia ja nyt pariskunta jakaa arkensa saman katon alla Helsingissä.

Yhteinen talous tarkoittaa myös yhteisiä kotiaskareita, jotka eivät Netalla menneet pyykinpesun osalta aivan putkeen. 

Hurja Hannes

- Kulta pesi pyykkiä tänään ja lupasin ripustaa, niin löyty pari ylläriä. Mun matkalaturi ja avaimet,  puhdasta tuli kumminkin. Ei mitään, kymppi plussa, hyvä kulta, Hannes sanoo Instagramissa keskiviikkona julkaisemassaan MyStoryssa. 

Pariskunta julkisti suhteensa marraskuun puolessa välissä. Samaan aikaan Hannes hehkutti uutta rakkauttaan blogissaan

Kaikki natsas heti ensi sekunnista kun tavattiin….huumori, positiivisuus, elämäntavat, unelmat ja pienetkin asiat mistä tykätään tai ei tykätä niin ajatellaan samanlailla. Ollaan moneen otteeseen pysähdytty ja kysytty toisiltamme että onko tää kaikki totta?
Mut pakko se on uskoa. Ja tästähän mä olen aina haaveillut, että voi rakastaa aidosti ja olla rakastettu.
Just nyt musta tuntuu juuri tältä, ja mä saan elämältä sitä mitä mä oon aina haaveillut, kun mulla on kainalossa ihanan aito ja lämminsydäminen Netta 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!