Uutiset

Hannele Laurilta raju paljastus Helsingin Kaupunginteatterin näyttelijästä: Sai varoituksen ahdistelusta! - "Kukaan ei halunnut mennä samaan hissiin"

10.02.2018 08:41

Varasto 2 -elokuvassa näyttelevä Hannele Lauri kertoo, ettei hän ole koskaan kokenut seksuaalista ahdistelua työympäristössä.

- Ehkä kukaan ei uskalla tulla ahdistelemaan minua. Tosi moni mies pelkää minua, joka on mielestäni ihmeellistä. Ehkä se johtuu ulkoisesta habituksesta, Hannele Lauri kertoo Seiskalle.

LUE: Pitkään sinkkuna viihtynyt Hannele Lauri yllättää: Olen ihastunut komeaan körilääseen!

Hannele näytteli vuosia Helsingin Kaupunginteatterissa, mistä hän jäi eläkkeelle vuonna 2016. Hän kertoo naisnäyttelijöiden kokeneen seksuaalista ahdistelua erään kollegan toimesta.

- Meillä oli teatterissa miesnäyttelijä, jonka kanssa kukaan ei halunnut mennä samaan hissiin. Hän sai varoituksen ahdistelusta, Hannele toteaa, mutta ei halua paljastaa kollegansa nimeä

Hannelen mukaan kyseinen näyttelijä on nykyisin eläkkeellä.

LUE MYÖS: Skandaali muhii: Lola Odusoga osallisena valtavassa seksuaalisen ahdistelun tapauksessa: Se on helvetin iso juttu!

LISÄÄ: Lola Odusoga avaa järkyttäviä taustoja tuoreesta ""helvetin isosta"" ahdistelukohusta: Erittäin ajankohtainen ja koskettaa suurta määrää ihmisiä!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!