Uutiset

Lola Odusoga avaa järkyttäviä taustoja tuoreesta "helvetin isosta" ahdistelukohusta: Erittäin ajankohtainen ja koskettaa suurta määrää ihmisiä!

26.01.2018 12:17

Entinen Miss Suomi Lola Odusoga kertoi eilen torstaina (25.1.) ilmestyneessä Seiska-lehdessä olevansa osallisena "helvetin isoa" ahdistelutapausta. Hän ei voinut kuitenkaan vielä tässä vaiheessa avata tapausta sen enempää.

TAUSTAA: SKANDAALI MUHII: LOLA ODUSOGA OSALLISENA VALTAVASSA SEKSUAALISEN AHDISTELUN TAPAUKSESSA: SE ON HELVETIN ISO JUTTU!

Nyt hän kuitenkin avaa tapausta Instagram-sivuillaan.
 
- Tämä kyseinen asia on mittasuhteiltaan niin järkyttävä ja laajalle ulottuva. Ja ikävä kyllä, erittäin ajankohtainen. Se koskettaa niin suurta määrää ihmisiä jo nyt, ja on Suomessa poikkeuksellinen. Jos Suomen laki olisi toisenlainen, tämän asian lopputulemakin voisi olla täysin erilainen. Kuten jutun sisällä käy mahdollisesti ilmi, tämä ei ole asia josta minä voin puhua, vielä, Lola kirjoittaa Seiskan nettijutusta otetun kuvarepäisyn yhteyteen.

 

 

Lola kertoi Seiska-lehdelle seksuaalisen ahdistelun olevan hyvin yleistä kauneusalalla.

– Olen joutunut sanomaan, etten tule tiettyihin näytöksiin, jos eräs henkilö on paikalla. Se on kuitenkin pientä tähän toiseen tapaukseen verrattuna, Lola kertoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!