Uutiset

Hannele Lauri kaipaa Speden huumoria: ”Sain tietää kuolemasta tuntemattomalta ihmiseltä!”

21.04.2019 21:03

Näyttelijä Hannele Laurille, 66, myönnettiin Betoni-Jussi tänä vuonna upeasta ja pitkästä elämäntyöstä. Hän on kuudes nainen, joka sai palkinnon. Hän jäi eläkkeelle Helsingin kaupunginteatterista kolme vuotta sitten.

Hannele muisteli Seiskalle läheisimpiä työtovereitaan.

Pertti "Spede" Pasanen

Spede Pasanen

– Kaipaan Speden huumoria. Meillä oli vahva työ- ja ystävyyssuhde. Hän palkkasi minut urani alussa ainoana naisena Spede Show´hun. Pystyin puhumaan hänen kanssaan kaikesta. Olin vuonna 2001 kaupassa, kun sain tietää tuntemattomalta ihmiseltä Pertin kuolleen. Se oli suuri sokki.

Lue myös: 17 vuotta sinkkuna viihtynyt Hannele Lauri avoimena: Seksi jäi eron jälkeen!

Vesa-Matti Loiri

Vesa-Matti Loiri ja Hannele Lauri.

– Vesku on monitaituri, jolta opin paljon näyttelemisestä! Näemme enää harvoin, mutta Vesku onnitteli minua Jussi-palkinnosta monella viestillä. Tapailimme jonkin aikaa, kun olimme molemmat eronneita. Ystävyys oli meille kuitenkin tapailua tärkeämpi.

Lue myös: Yösyöttö-elokuvassa näytellyt Hannele Lauri paljastaa: Jatko-osassa roolini meni toiselle näyttelijälle!

Eija Vilpas

Hanne Lauri ja Eija Vilpas.

– Tutustuin Eijaan, kun hän tuli Vesku Show´hun. Aloimme tehdä Hynttyyt yhteen -ohjelmaa, johon saimme valita itse miesnäyttelijät. Olemme tehneet koko uramme töitä yhdessä niin kameran edessä kuin teatterissa. Eija on älykäs ja huumorintajuinen. Olemme ottaneet yhteen mutta sopineet riidat viimeistään seuraavana päivänä.

Lue myös: Hannele Lauri saa härskejä kuvia: Facebook-profiilini ei ole treffipalsta!

Hannu Lauri

Hannu ja Hannele Lauri.

– Olimme naimisissa 17 vuotta, ja saimme kaksi lasta. Hannukin opetti minulle paljon näyttelemisestä. Eroni ovat olleet käytännön sanelemia ja pieniä kuolemia. Olemme nykyään ihan kohteliaissa väleissä, mutta emme yhtä hyvissä kuin Teemun kanssa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Timo Korhonen, MTV ja Yle
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!