fbqHäh? Tsemppiviesti Matti Vanhaselta! NHL-tähden kanssa karaokeiltaa viettänyt Katariina Juselius on tyrmäävä bikinikaunotar – kuumat kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Katariina Juselius poseerasi bikineissä.

Häh? Tsemppiviesti Matti Vanhaselta! NHL-tähden kanssa karaokeiltaa viettänyt Katariina Juselius on tyrmäävä bikinikaunotar – kuumat kuvat!

Uutiset | 25.09.2019 20:04

Seiska paljasti viime viikolla Miss Suomi -finalisti Katariina Juseliuksen, 24, viettäneen vauhdikkaan karaokeillan NHL-tähti Mikko Rantasen, 22, kanssa helsinkiläisessä Wallis-karaokeravintolassa juuri ennen missikiertueen alkua.

Lue lisää: Kuvat! Kiekkotähti Mikko Rantanen läheisissä tunnelmissa Miss Suomi -finalisti Katariina Juseliuksen kanssa!

Maalaistalon likka

Sinkkumarkkinoilla oleva Katariina haluaa löytää miehen, jonka rinnalla tuntee olonsa turvalliseksi.

– Miehellä pitää olla omat tavoitteet! Olen maalaistalon likka, joten olisi kiva löytää mies, joka on valmis jatkamaan sukumme maatilaa kanssani.

– Olen sinkku, sillä en ole saanut loukutettua ketään, Katariina kertoi Seiskalle Turkin lämmössä.
– Olen sinkku, sillä en ole saanut loukutettua ketään, Katariina kertoi Seiskalle Turkin lämmössä.

 

Jos miestä ei löydy luonnollisella tavalla, Nurmijärveltä kotoisin oleva Katariina on valmis osallistumaan Maajussille morsian -ohjelmaan.

– Miksi en voisi osallistua? Vanhempani ovat viljelijöitä, ja meillä on iso sukutila! Meillä on ollut eläimiä, mutta ei ole tällä hetkellä!

Katariina Juselius.

 

Lue myös: NHL-tähteen yhdistetty Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius myöntää kesäsutinan – viihtyy kuitenkin sinkkuna: Tarvitsen talvipoikaystävän!

Tsemppiviesti Matti Vanhaselta!

Katariina on saanut viestejä myös hyvin yllättävältä taholta.

– Matti Vanhnen laittoi minulle viestiä! Olemme molemmat Nurmijärveltä, joten hän halusi toivottaa onnea kisaan ja iloitsi siitä, että minun kaltaiseni maalaistalon likka on lähtenyt mukaan kisaan. Emme tunne ennestään, Katariina myöntää.

Katariina Juselius
Katariina Juselius
Katariina Juselius.
 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!