fbq
Uutiset
24.05.2020 18:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
mikko
Haasteen suorittaminen sujuu kuin tanssi! Suosittu juontaja Mikko Leppilampi pysyy nuorison trendeissä mukana – esiintyy tyttärensä kanssa hauskalla videolla!
Uutiset
24.05.2020 18:32
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Näyttelijä, juontaja ja laulaja Mikko Leppilampi, 41, ei ole menettänyt tanssitaitojaan vuosien varrella. Monille vanhemmille saattaa tuottaa vaikeuksia pysyä nuorten tanssien tahdissa mukana. Median monilahjakkuus Mikko on kuitenkin toista maata. 

Hän heiluu nuoren tyttärensä kanssa jorausvideoilla kuin olisi Z-sukupolveen syntynyt TikTok-tanssahtelija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍌🕶 #bananadrop #daddydaughter #tiktok

A post shared by Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) on

TikTok haaste

Tahti pysyy molemmilla hyvin hallussa, kun he suorittavat suositun TikTok-lyhytvideosovelluksen tanssihaastetta. Haaste pyörii sosiaalisessa mediassa Bananadrop -tunnisteella, joka viittaa siinä käytettävään BANANA -kappaleeseen. 

Lue lisää: Lohtua korona-arkeen! Mikko Leppilampi luotsaamansa suosikkiohjelman paluusta: ”Meille tekijöille työmme arvo kirkastuu!”

Haasteessa on tarkoitus tanssia aluksi aurinkolasit otsalla. Lasit pudotetaan päätä heilauttamalla coolisti silmille samalla, kun biisissä kuuluu pudottamista tarkoittava englanninkielinen sana Drop. 

Mikolta ja jälkikasvulta sen suorittaminen sujuu kuin tanssi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E-bike style by @wafabikefinland 🖤 #ebike #wafabike

A post shared by Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) on

Ympäristö mielessä

Mies on esitellyt myös vastuullista puoltaan Instagramissa, kun hän julkaisi kuvan tyylikkään elektronisen pyörän kanssa. Ulkomuodolta menopeli muistuttaa hyvin vanhanaikaista moottoripyörää. 

Lue lisää: Mikko Leppilampi muistelee 13 vuoden takaista historiallista kokemusta: ”Vieläkin tulee kylmät väreet!” 

Sähköpyörät ovat myös kehittyneet vuosien varrella, kun niillä voi kurvata kaduilla ripeämmin kuin virittämättömällä mopolla. Toki vauhdissa ne vielä häviävät moottoripyörille. Sähköpyöristä jää ilmastoon toki huomattavasti vähemmän päästöjä.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vähän vaappuen vapun viettoon...😅🙌🏼☀️ #jetski #firsttime #watersports #vappu #kevät

A post shared by Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) on

Vappuna vesillä

Työnvenjuhaln aikaan Mikolla oli allaan hieman erilainen kulkuväline. Tuolloin hän vaappui vesillä vesiskootterin päällä. Hän julkaisi vesipedon kesyttämisestä videon, jossa hän lähtee sillä varovasti liikkeelle rannasta. Seisottavalla vesiskootterilla on hieman hankalampaa päästä vauhtiin kuin istuttavalla. 

Lue lisää: Mikko Leppilampi palasi musiikkibisnekseen - purkaa tuntojaan herkässä kappaleessa: Musiikki on hyvä tapa kertoa asioista! 

Seisottava malli kuitenkin mahdollistaa monenmoista temppuilua, joita miehen videolla ei nähdä. Mikko kurvaa vain kohti kaukaisuutta kuin Kevin Costner flopanneessa Waterworld -elokuvassa. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »