fbq
Uutiset
03.11.2017 16:40
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Touko Aallon Iris-rakas puolustaa seksin harrastamista.
HS: Touko Aallon salarakas Iris Flinkkilä puolustaa seksipositiivista kulttuuria: Pitää voida panna niin paljon kuin huvittaa!
Uutiset
03.11.2017 16:40
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Vihreiden puoluejohtaja Touko Aallon salarakkaana julkisuuteen noussut Iris Flinkkilä tunnetaan räväkkänä persoonana.

Iris puolustaa seksipositiivista kulttuuria tänään (3.11.) julkaistussa Nyt.fi:n haastattelussa. Hänen mukaansa seksiä pitää voida harrastaa niin paljon kuin huvittaa, eikä sillä ole väliä, kuinka nopeasti tutustumisen jälkeen sitä harrastaa - on toinen osapuoli sitten kuinka tuttu tai tuntematon ihminen tahansa.

LUE MYÖS: Paparazzi iski: Täällä Touko Aalto lempii salarakas-Iriksen, 24, kanssa – pieni yksiö lähellä eduskuntaa!

- Miksi seksiä ei voisi harrastaa vaikka heti, jos siltä tuntuu? Iris sanoo HS:n artikkelissa

Tällainen ajatusmaailma on nousussa nuorison keskuudessa. Alle kolmekymppiset ovat nykyään seksuaalisesti vapautuneempia kuin vanhemmat sukupolvet.

Vihreiden puheenjohtajan Touko Aallon kaksivuotinen avioliitto päättyi elokuussa, kun hän narahti vaimonsa pettämisestä. Touko söi sananmukaisesti kuormasta, ryhtyessään salasuhteeseen vihreiden nuorisojärjestössä työskentelevän 9 vuotta nuoremman Iriksen kanssa.

LUE MYÖS: Touko Aallon Iris-salarakkaalla värikäs tausta: Läheiset välit toisenkin julkkismiehen kanssa – nakuilua ja bongikuvia somessa!

Iris on koulutukseltaan graafikko. Hän pitää City.fi:n sivuilla ystävänsä Melissan kanssa Jatkoilla-podcastia.

- Kaksi ihmistä kohtaa olohuoneessa ja filtterit ovat kadonneet jonnekin lähikapakan vessaan. Heitä ei hävetä mikään, joten luvassa on suoraa puhetta niin seksistä kuin politiikastakin, podcast-ohjelman esittelyteksti lupaa.

Artikkelia korjattu klo 16.40: Korjattu otsikon ja leipätekstin virheellistä epäsuoraa Helsingin Sanomien artikkelin siteerausta. Muokattu myös, että Iris Flinkkilä juontaa Jatkoilla-podcastia.