Hyppää pääsisältöön
koop arponen

HS: Idols-voittaja Koop Arponen purki levytyssopimuksensa ja rokkasi pitkin Eurooppaa - asettui aloilleen Englantiin: perhe ja uusi ura!

Raamikas, komea ja upeaääninen mies. Näin voi kuvailla Idols-voittaja Koop Arposta, joka voitti laulukilpailun neljännen tuotantokauden kymmenen vuotta sitten. Englannissa lapsuutensa viettänyt Koop julkaisi kaksi albumia: New Town ja Bright Lights.

Sittemmin Koopista ei ole Suomessa kuultu. Nyt Helsingin Sanomien Kuukausiliite on haastatellut Koopia, joka asuu perheensä kanssa ulkomailla ja purki levytyssopimuksensa.

Lue myös: He ovat Idols-historian suurimpia tähtiä - voitto ei takaa menestystä Anniina Timoselle!

Ainoa Idols-voittaja, joka on purkanut sopimuksensa?

Bright Lights -albumi julkaistiin vuonna 2010. Jo sitä ennen Koopista tuntui, ettei hän päässyt yhteisymmärrykseen levy-yhtiönsä kanssa. Tämän vuoksi ystävä, ex-kiekkoilja ja nykyinen lakimies Juha Rantasila auttoi Koopin ulos sopimuksestaan.

- Veikkaan, että olen ainoa Idols-voittaja, joka on purkanut oman sopparinsa. Siitä mä olen itse asiassa aika ylpeä, Koop kertoo Kuukausiliitteen haastattelussa. 

koop
Flute of Shame on nähty myös YLEn suositussa SuomiLove-ohjelmassa. 

Perhe ja ura Lontoossa

Idols-kuplan puhkeamisen jälkeen Koop keikkaili vanhan Flute of Shame -yhtyeensä kanssa Euroopassa. Tämä tarkoitti sitä, että bändin jäsenet olivat vuodesta peräti puolet poissa.

LUE MYÖS: TÄMÄ IDOLS-TÄHTI REISSASI PRÄTKÄLLÄ KULTANSA KANSSA PITKIN ITÄ-EUROOPPAA!

Suomessa Koopia odotti hänen vaimonsa Cordelia.

Koop päätti pitää taukoa musiikista, ja aviopari osti asuntoauton Hollannista. Sitten he päätyivät lopulta Brightoniin, jossa Koop opiskeli puusepäksi. Pian Cordelia alkoi myös odottaa perheen esikoista, ja Harrison-poika syntyi kaksi vuotta sitten. 

Nyt Koopin perhe asuu Lontooossa, jonne hän on perustanut viisi ihmistä työllistävän rakennusalan yrityksen.


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!