He ovat Idols-historian suurimpia tähtiä - voitto ei takaa menestystä Anniina Timoselle!

Telkkari | 01.12.2017 22:01

Suosittu Idols-ohjelma ratkesi tänään 22-vuotiaan Anniina Timosen voittoon Espoon Metro Areenalla.

Katsojat hurmannut Anniina häkeltyi täysin voitosta, eikä hän meinannut saada sanaa suustaan, kun voittaja julkistettiin.

Idolsissa toiseksi ylsi Leevi Salonen ja kolmanneksi kisassa sijoittui Julia Rautio.

Suomen kahdeksas Idols-voittaja saa palkinnoksi Universal Musicin kanssa levytyssopimuksen, mutta perinteisesti levy-yhtiöt lähestyvät myös muita Idols-kokelaita.

Hanna Idols

Suomen ensimmäinen Idols-ohjelma nähtiin vuonna 2004, jolloin voittajaksi kruunattiin Hanna Pakarinen. Hanna tekee edelleen musiikkia, ja hän on edustanut Suomen Euroviisuissa vuonna 2007.

Mitra

Muita voittajia ovat: Ilkka Jääskeläinen, Ari Koivunen, Koop Arponen, Martti Saarinen, Diandra Flores ja Mitra Kaislaranta (yllä), joka voitti viimeksi, kun ohjelma pyöri televisiossa.

Voitto ei takaa menestystä

Voitto ei takaa kuitenkaan menestystä, sillä Idolsin kärkikahinoihin yltäneet ovat menestyneet jopa paremmin kuin itse voittajat.

Antti Idols

Tämän kauden Idols-tuomari Antti Tuisku sijoittui kolmanneksi ensimmäisellä Idols-kaudella. Tällä hetkellä hän on Suomen suosituin poppari, jonka keikat myydään välittömästi loppuun.

Anna Abreu Idols

Toiseksi vuonna 2007 sijoittunut Anna Abreu kuuluu tällä hetkellä Suomen suosituimpien naisartistien joukkoon.

Anna ja Pete

Laulajat Anna Puu ja Pete Parkkonen kilpailivat ohjelmassa vuonna 2008, mutta kumpaakaan ei kruunattu Idols-voittajaksi. Nykyään he ovat suosittuja artisteja.

Alma

Vuoden 2013 Idols-ohjelmassa kilpaili Erika Vikman, joka kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2016. Idols-titteliä tavoitteli myös laulaja ALMA, eli Alma Miettinen, joka luo parhaillaan kansainvälistä uraa.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!