Uutiset
Katso kuvat!

Grrr, Roope Salmisen kuntokuuri alkaa tuottaa tulosta - katso mikä kroppa!

28.06.2018 19:40

Juontaja ja laulaja Roope Salminen on viime aikoina kuntoillut ahkerasti näyttääkseen hyvältä kesän festarilavoilla.

Roope julkaisi treenamisestaan heinäkuussa 2016 alla olevan päivityksen.

- mä oon laiska ja mukavuudenhalunen ihminen. en o ikinä tykänny treenaamisesta ja oon jopa ollu aika avuton et mitä se sit käytännös tarkottaa, mitä salil pitäis tehä, kuinka pitkii lenkkejä juosta ja onks ne superfoodit nyt terveellisii vai ei. dieetit on koostunu siitä että välil oli niin kiire että unohdin syyä, keikoilla tuli riehuttuu joidenki kaloreiden edestä ja luotin siihen että jos oon mahd hauska ja nokkela ni ei kai täs nyt kukaan enää oota et oisin viel hyvässä kunnossakin.

Näin kaikki tapahtui

Teit meistä kauniin -elokuvaa varten Roope sai hyvän syyn kerätä lapsenpyöreyttä kasvoihin näytelläkseen leffassa 16-vuotiasta Antti Lautalaa.

- kilojen hankkiminen oli kivaa, mutta mulla ei ollut mitään hajua miten niistä pääsee eroon. siispä viime syksynä mä laitoin mun ystävälle @jepa_'lle, jonka tiesin treenaavan paljon, ton vasemmanpuoleisen kuvan tekstillä "aion ottaa ens RUISROCKISSA ekaa kertaa PAIDAN POIS LAVALLA." että mitäs tehdään.
ootin että jenna ois sanonu et nonnii nyt on vähän vaikee, nauranu, antanu vinkin suklaan jättämisestä pois ja sanonu et katotaa 2018 kesäks. mutta se vastaskin että okei roope, vaikka oot laiska idiootti (se tuntee mut) meillä ei oo mitään hätää ja lupas että pystyn pääsemään ihan hyvään kuosiin eikä se vaadi taikatemppuja vaan ainoastaan tahdonvoimaa.

"Narukäsi ja kevytläski"

Siitä lähtien Roope on lenkkeillyt, katsonut tarkemmin mitä syö, syönyt tasaisin väliajoin vähän pienempän annoksia ja "dokannut vähemmän":

- salilla oon käyny satunnaisesti, oon sitkeesti lähteny ulos ovesta ekaks kävelemään hitaasti ja sit hölkkäämään ja sit juoksemaan ja vaihtanu osan roskaruoasta fiksumpiin juttuihin (elämästä pitää silti nauttia, välil pitää syyä syntisestikin!). kun laittaa tämmösen kuvan niin avaa itsensä arvostelulle ja kommentoijat tulee muistuttamaan siitä että oon narukäsi ja kevytläski. se on totta, prosessi on kesken. mut haluun muistuttaa kaikkia keillä on avuton olo kroppansa kaa että tämmönen on täysin mahdollista! mä oon sua laiskempi ja pystyin siihen. tee päätös tänään ja kiität ittees parin kk päästä. mä lupaan.

 

mä oon laiska ja mukavuudenhalunen ihminen. en o ikinä tykänny treenaamisesta ja oon jopa ollu aika avuton et mitä se sit käytännös tarkottaa, mitä salil pitäis tehä, kuinka pitkii lenkkejä juosta ja onks ne superfoodit nyt terveellisii vai ei. dieetit on koostunu siitä että välil oli niin kiire että unohdin syyä, keikoilla tuli riehuttuu joidenki kaloreiden edestä ja luotin siihen että jos oon mahd hauska ja nokkela ni ei kai täs nyt kukaan enää oota et oisin viel hyvässä kunnossakin. kun sain roolin Teit meistä kauniin -elokuvasta, jossa mun piti näytellä 16-vuotiasta, sain hyvän syyn mussutella burgereita, tissutella bissee ja kerätä lapsenpyöreyttä kasvoihin. kilojen hankkiminen oli kivaa, mutta mulla ei ollut mitään hajua miten niistä pääsee eroon. siispä viime syksynä mä laitoin mun ystävälle @jepa_'lle, jonka tiesin treenaavan paljon, ton vasemmanpuoleisen kuvan tekstillä "aion ottaa ens RUISROCKISSA ekaa kertaa PAIDAN POIS LAVALLA." että mitäs tehdään. ootin että jenna ois sanonu et nonnii nyt on vähän vaikee, nauranu, antanu vinkin suklaan jättämisestä pois ja sanonu et katotaa 2018 kesäks. mutta se vastaskin että okei roope, vaikka oot laiska idiootti (se tuntee mut) meillä ei oo mitään hätää ja lupas että pystyn pääsemään ihan hyvään kuosiin eikä se vaadi taikatemppuja vaan ainoastaan tahdonvoimaa. siitä eteenpäin aloin lenkkeillä aina ku jaksoin, kattomaan mitä syön aika paljon tarkemmin, syömään tasasin väliajoin vähän pienempiä annoksia ja dokaamaan vähemmän. yhtään protskupatukkaa tai lisäravinnetta en oo mutustanu (en tiiä miten ne toimii), salilla oon käyny satunnaisesti, oon sitkeesti lähteny ulos ovesta ekaks kävelemään hitaasti ja sit hölkkäämään ja sit juoksemaan ja vaihtanu osan roskaruoasta fiksumpiin juttuihin (elämästä pitää silti nauttia, välil pitää syyä syntisestikin!). kun laittaa tämmösen kuvan niin avaa itsensä arvostelulle ja kommentoijat tulee muistuttamaan siitä että oon narukäsi ja kevytläski. se on totta, prosessi on kesken. mut haluun muistuttaa kaikkia keillä on avuton olo kroppansa kaa että tämmönen on täysin mahdollista! mä oon sua laiskempi ja pystyin siihen. tee päätös tänään ja kiität ittees parin kk päästä. mä lupaan.

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

Parin viime vuoden ajan Roopen Instagramista löytyy paljon salipäivityksiä.

 

kasvaispa hauis samaa tahtii ku silmäpussit

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

 

festarit alkaa, ootko valmis!? #suutujo #koiranvuosi

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

Viimeisin on maanantailta (25.6.).

 

let’s work

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

Huomata saattaakin, että toden tosiaan Roope on kerännyt jonkin verran lihasmassaa luiden ympärille!

 

hyvää juhannusta. 🌿🇫🇮

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

Tämän voi huomata etenkin Roope Salminen ja koirat -yhtyeen tuoreimmista Instagram-postauksista.

Katsokaa vaikka!

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!