Skip to main content
Hätis junassa

Gasellit suuntasivat keikalle Ouluun – Hätä-Miikkaa ei lentokoneessa näkynyt: "Heräsin pommiin!"

Keväällä Veli-albumin julkaissut Gasellit-yhtye esiintyy tänään perjantai-iltana Oulussa, tai ainakin niin olisi tarkoitus. Nimittäin neljän miehen räppiryhmästä, joka koostuu Hätä-Miikasta, Päkästä, Thube Hefneristä sekä Musajusasta, vain kolme pääsi tänä aamuna lentokentälle sekä matkalle kohti Oulua.

Poppoo julkaisi aamulla sosiaalisessa mediassa videopätkän sekä valokuvan, jossa ihmeteltiin Hätä-Miikan olinpaikkaa. Miestä kun ei lentokoneessa näkynyt.

eihän tää nyt vittu oo enää ees todellista. viimeks ku mentii ouluu, musajusa odotteli junaa vääräl raiteella eikä ehtiny kyytii. nyt hypättii lentokoneesee, mut hätistä ei näy missää eikä se vastaa puhelimee. nukkunu kai pommii. meil on keikka kympiltä ja miikka ois saatava siihen mennessä mestoille. onks kukaa ajamas tänää helsingistä ouluun ja valmis ottamaa yhen muusikon kyytii?

Facebook-vinoilu on julkaistu yhtyeen omilla sivuilla aamukuuden aikaan, mutta vasta 11 pintaan kuvaan kommentoi itse kadoksissa ollut herra. 
 
- Ei hätää veljet! Mä tuun peräs, Hätä-Miikka kommentoi.
 
Valokuvassa puolestaan lukee: Heräsin pommiin. Kommentti on aiheuttanut hilpeyttä, sillä mitä luultavammin Hätä-Miikka ei herännyt pommiin vaan niin sanotusti nukkui pommiin. 

Kello yhden aikaan iltapäivällä Hätä-Miikka oli päivittänyt yhtyeen Instagram-tilille valokuvan, jonka perusteella mies sadaan vielä illan keikalle. 

 

ei hätää ystävät! täält tullaan oulu! #verynice

Henkilön G-Mob Official (@gasellit) jakama julkaisu

 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!