Hyppää pääsisältöön
Minttu Räikkönen pitää omaa tyyliään klassisena.

Formulamaailman katseenkääntäjä Minttu Räikkönen pukeutumistyylistään: ”Mennyt vähän pieleenkin!”

Lastensa syntymän jälkeen formulakuski Kimi Räikkösen Minttu-vaimo on palannut työelämään. Entinen lentoemäntä työskentelee nykyisin vaatesuunnittelijana ja on suunnitellut Gugguu-vaatemerkille kaksi lastenvaatemallistoa. Pääsiäisen alla hän oli Helsingin Lapsimessuilla markkinoimassa tuoteperhettä.

– Oli kiva tavata asiakkaita ja kuulla heidän mielipiteitään suunnittelemistani vaatteista. Palaute on aina tervetullutta.

Lue myös: Muotiguruksi ryhtynyt Minttu Räikkönen: ”En tee ökyvaatteita!”

Minttu kertoo innostuneensa vaatemalliston suunnittelemisestä äitiyden myötä.

– Minulla on kaksi pientä lasta, joita puen päivittäin. Vaatemallistot eivät ole syntyneet kuitenkaan hetkessä, ja olen ammentanut inspiraationi ulkomailta. Toki olen nyt suunnittelijana aloitettuani seurannut lastenvaatetrendejä enemmän kuin ennen.

Rianna ja Robin puetaankin usein äitinsä suunnittelemiin vaatteisiin.

Minttu oli yksi Linnanjuhlien kuvatuimpia kaunottaria vuonna 2017.
Minttu oli yksi Linnanjuhlien kuvatuimpia kaunottaria vuonna 2017.

 

Lue myös: Kimi Räikkösen Minttu-vaimo avautuu perhearjesta: ”Kaksi lasta riittää!”

Pukeudun klassisesti

Minttu olisi valmis jatkossa laajentamaan suunnittelijantöitään.

– Voisin hyvin kuvitella suunnittelevani vaatteita myös aikuisille! En ole koskaan suunnitellut tai valmistanut itselleni vaatteita. Olen toki antanut ideoita, kun olen teettänyt tärkeisiin tilaisuuksiin asuja.

Lentoemännäksi Minttu ei enää kaipaa. – Olen tyytyväinen tämän hetkiseen elämääni. Pääsen olemaan yhtä sosiaalinen kotioloissa kuin olin lentoemäntänä.
Lentoemännäksi Minttu ei enää kaipaa. – Olen tyytyväinen tämän hetkiseen elämääni. Pääsen olemaan yhtä sosiaalinen kotioloissa kuin olin lentoemäntänä.

 

Lue myös: Minttu Räikkönen tunnustaa Seiskalle salaisen paheensa – ”En voi sille mitään!”

Hän pitää omaa tyyliään varsin klassisena.

– Olen kokeillut eri tyylejä, ja välillä on mennyt vähän pieleenkin. En ole koskaan kuitenkaan innostunut värjäämään hiuksiani sokkiväreillä, Minttu sanoo ja paljastaa olevansa hieman vakavan oloinen ihminen.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!