Hyppää pääsisältöön
Sofia Belorf viettää ökyelämää Espanjassa.

Fitness-kaunotar Sofia Belórf elää todellista ökyelämää Niko-rakkaansa kanssa – 2 miljoonan luksuslukaali Espanjassa!

Fitness-kaunotar Sofia Belórfin, 29, elämässä on tapahtunut paljon jännittäviä asioita sen jälkeen, kun hän jätti tositelevisiosta tutun aviomiehensä Niko Nousiaisen kuin nallin kalliolle kaksi vuotta sitten.

Ensin Sofia muutti Lontooseen, missä hän pääsi heti tutustumaan suihkuseurapiireihin. Uutta poikaystävää ei Lontoosta kuitenkaan löytynyt.

Lue myös: Sofia Belórf vietti yön UFC-supertähti Conor McGregorin ökysviitissä: asteli sisään pornahtavassa asussa – paparazzikuva!

Ibizalla tärppäsi

Viime vuonna Sofia karisti Lontoon pölyt jaloistaan ja siirtyi kohti aurinkoa. Loppukesästä sitten tärppäsi Ibizan-reissulla, sillä hän löysi sieltä rinnalleen uuden komistuksen.

Pian selvisi, että Sofian uusi rakas oli ehtaa tuontitavaraa Suomesta, kun tämän nimeksi paljastui Niko Ranta-aho.

Paparazzi ikuisti Nikon ja Sofian yhteiskuviin Helsingin lentoasemalla viime syksynä.
Paparazzi ikuisti Nikon ja Sofian yhteiskuviin Helsingin lentoasemalla viime syksynä.

 

Lue myös: Umpirakastunut Sofia Belórf julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Niko-rakkaansa kanssa - hellää suutelua: "Rakastan ja palvon sinua!"

Seiskan selvityksen mukaan tamperelaislähtöinen Niko asuu Espanjan Aurinkorannikolla. Instagramista päätellen Sofia on nyt muuttanut Nikon luokse asumaan.

Nikolla on upea huvila, jonka hintaa on vaikea arvioida. Seiskan lähteiden mukaan villan hinta liikkuu kahden miljoonan euron tietämillä.

Ökytalossa on muun muassa elokuvateatteri, kuntosali ja uima-allas.

Lue lisää ja katso kuvat hulppeasta kodista keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!