fbqSofia Belórf vietti yön UFC-supertähti Conor McGregorin ökysviitissä: asteli sisään pornahtavassa asussa – paparazzikuva! | Seiska
Katso kuva!
Sofia Belórfin pornahtava asu kiinnitti paparazzien huomion.

Sofia Belórf vietti yön UFC-supertähti Conor McGregorin ökysviitissä: asteli sisään pornahtavassa asussa – paparazzikuva!

Uutiset | 21.12.2017 07:02

Lontooseen kesällä muuttanut fitness-kaunotar Sofia Belórf, 27, on sopeutunut suurkaupunkiin hyvin. Hän on nopeasti kiinnittänyt paikallisten yökerhojen promoottoreiden huomion, joten vip-sisäänpääsy on tarjolla jo useaan ravintolaan.

Lue lisää: Näin fitness-tähti Sofia Belórf bailaa Lontoon yössä: vip-jonosta sisään ja ilmaiset juomat!

– Lontoossa on erilainen yökerhokulttuuri kuin Suomessa, sillä täällä on bileitä joka päivä. Minun ei tarvitse maksaa juomista tai pöydästä. En kuitenkaan voi koko aikaa juhlia, koska haluan pitää vartaloni kunnossa, Sofia kertoi Seiskalle syksyllä.

Tuhansien eurojen sviitti

Sofia oli pari viikkoa sitten juhlimassa Lontoon yöelämässä ja päätyi bileillan jälkeen brittiläisen The Sun -lehden sivuille. Hän nimittäin bailasi samassa seurueessa vapaaottelija Conor McGregorin kanssa.

Lue myös: Et yhtään minimpää hametta löytänyt, Sofia Belórf? Bilelookia täydentää lähes 4 000 euron käsilaukku - kuvat!

Kansainvälinen supertähti juhli The Sun -lehden mukaan Cirque le Soir -yökerhossa aamuneljään, jonka jälkeen hän järjesti jatkobileet tarkoin valikoiduille henkilöille. Conor oli varannut bileiltaa varten tuhansien eurojen sviitin viiden tähden luksushotellista Berkeleystä.

Sofia Belórf menossa yksityisbileisiin.

Paikalla olleet paparazzikuvaajat kiinnittivät huomion Sofiaan, kun hän porhalsi privaattibileisiin lyhyessä hameessa, minitopissa ja pornahtavissa saappaissaan.

Lue aiheesta lisää torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!