fbq
Uutiset
01.04.2020 06:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Nordic Fitness Expo
Pernilla Böckerman
Fitness-kaunotar Pernilla Böckerman avautuu kaksi vuotta kestäneestä kipuhelvetistään: Pelättiin syöpää, reumaa ja murtumia!
Uutiset
01.04.2020 06:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja Nordic Fitness Expo

Fitnesspäiväkirjat-realitysarjan uusinta tuotantokautta tähdittävä Pernilla Böckerman voitti viime vuonna aikuisten sarjan ja pokkasi junioreiden SM-hopeaa bikini fitnessin Fitness Classic -kilpailussa. Sitä seuranneista lajin EM-kilpailuista Espanjasta oli tuomisina juniorisarjan viides sija.

Lue myös: Äärimmilleen viritetty vartalo! 20-vuotias helsinkiläiskaunotar Pernilla Böckerman menestyy fitness-kisoissa ja somessa: Ulkonäköäni saa arvostella!

Hiljattain 20 vuotta täyttänyt tummaverikkö lukeutuu Suomen suosituimpiin some-vaikuttajiin. Instagramissa Pernilla päihittää monet julkkiskaunottaret lähes 200 000 seuraajallaan. YouTubessakin tilaajia löytyy häkellyttävät 146 000.

Valtaisa somesuosio heijastuu suoraan tilinauhaan. Rempseä Pernilla puhuu avoimesti suosionsa hedelmistä, joista pääsee nauttimaan.

– Summat voivat heitellä kuukausitasolla tuhannesta jopa 15 000 euroon, Pernilla kertoo.

Lue lisää: Fitness-kaunotar Pernilla Böckerman leipoo rahaa jättimäisellä somesuosiollaan: Tienaan parhaimmillaan 15 000 euroa kuukaudessa!

Pernilla on pärjännyt hienosti bikini fitnessin kisoissa. – Vartaloni kokonaisuudesta tulee eniten palautetta. Siitä, että olen hyvin sporttisen ja terveen näköinen, hän iloitsee.
Pernilla on pärjännyt hienosti bikini fitnessin kisoissa. – Vartaloni kokonaisuudesta tulee eniten palautetta. Siitä, että olen hyvin sporttisen ja terveen näköinen, hän iloitsee.

Syöpä- ja reumapelko

Huipputulot, teräksinen kondis ja valtaisa suosio. Moni nuori vaihtaisi mielellään osia Pernillan kanssa, mutta pelkkää ruusuilla tanssimista ei hänenkään elämänsä ole ollut. Teini-iän kynnyksellä suomenruotsalainen kärvisteli karmeissa kivuissa.

– Olin Lastenklinikalla potilaana, ja kivut olivat helvetilliset, sillä en saanut kunnollista diagnoosia. Minulla luultiin reumaa, syöpää, kasvaimia, murtumia ja kaikkea mahdollista, mutta mitään ei löytynyt, hän huokaisee.

Lue myös: Bikini fitness -tähti Pernilla Böckerman osti sometienesteillään asunnon 18-vuotiaana – ”Onhan se siistiä!”

Kipuhelvettiä kesti kaikkinensa kaksi vuotta, kunnes syy selvisi. Aiemmin voimistelua harrastaneen Pernillan alaselästä löytyi virheasento, joka aiheutti kivun.

– Voimistelu on tosi toispuoleinen laji, jossa mennään ääriasentoihin. Olin ilmeisesti treenannut kahdeksan vuotta vähän väärässä asennossa, ja se heijastui kivuksi. Kasvettuani lantioni on tasaantunut eikä kipujakaan enää ole. Nyt voin taas treenata!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »